Nyt hos Yogajordemoder

Her kan du læse om alt det nye

Åben Sal og projektet: “del din historie”

Giv din historie som gave, er et projekt jeg har startet for at kvinder kan hjælpe hinanden, ved at dele deres historie om fødslen, amning og det at blive mor. Kom og hjælp mig ! skriv din historie og del den med en anden kvinde, så man ikke føler sig alene om oplevelser og kan give det bedste af det bedste videre, eller hvad du nu ønsker at videregive https://yogajordemoder.com/din-f%c3%b8dselshistorie/ Jeg håber du vil hjælpe mig.

Åben sal for gravide

Du er velkomen til at komme 1 gang om måneden til åben Sal og deltage i undervisning i fødeteknikker, visualiseringer, åndedræt, og lære at bruge kroppen under fødslen. Herefter er der frit rum i 45 min til spørgsmål og hvor jeg underviser i de emner i har spørgsmål til om graviditet og fødsler og hvad der ellers rør sig hos jer. Der er ofte meget lidt tid i jordemoderkonsultationen, så du kan spørge om alt. Husk at tage mad og drikkemed hvis du kommer direkte fra undervisning eller arbejde. Medbring også tæppe og pude

– Undervisningen er kun for kvinder.
  Du skal tilmelde dig senest 1 uge før 14/4, 12/5, 16/6
  Varighed 2 timer kl 19.10- 21.10
  Pris 200 kr
  Pris elever 150 kr
  Struenseegade 13, 2200 kbh 

Åben Sal for par

Hver månede afholder jeg Åben sal med fødselsforberedelse for par. Hvilke forestillinger gør du dig om at skulle føde og hvad kan det komme til at betyde for din fødsel. Kan der rykkes på det ? Gennem den forberedende undervisning skaber vi nye muligheder. Du lærer alt om den normale og komplicerede fødsel og hvilke muligheder jordemødre og læger kan hjælpe med i disse tilfælde. Hvad er partnerens rolle og livet i den nye familie:

 Varighed 4 timer kl 12-16 9/4 – 15/5 – 19/6
 Pris 100 i timen for hver deltager
 Skriv dig op her vi afholder på nørrebro eller hos 1 af parene

Åben sal med Bækkenbundstræning Hver 2 månede afholder jeg bækkenbunsdworkshop hvor alle er velkomne,  uanset om du aldrig har født, ikke har trænet før, eller er en habil kniber
Slut med at knibeøvelserer kedelige, lær en masse nye øvelser og at bruge musklerne i dagligdagen.
Hvis du lige har født, kan du medbringe dit barn, eller lade nogen gå tur med barnet imens du træner, så du er i nærheden hvsi den lille vågner.
Dato 28/4
Varighed 2,5 timer
Pris 250 kr

LIdt nyt fra mig vi ses kærlig hilsen Camilla