Kærlige hilnser fra Camilla

Kære gravide eller nybagte mor

Først en stort tak for gode fødselsberetninger og fotos som i har sendt, det er da fuldstændig vidunderligt når der tikker sms og mail ind med babyer og beretninger om jeres oplevelser omkring åndedræt og fødsler. Tak for jeres tillid og lyst til at dele med mig.

Det virker at fokusere, det virker at få viden, det virker når du søger ind til freden og roen inden i og det har virket at du har lært dig selv, din krop og dit åndedræt at kende. I tiden som nybagt mor kan små pusterum med afspænding og hvile give uanede kræfter og genoprette balancen.

Du kan bestille Yogaprogrammer, afspændinger og bækkenbundstræning, solhilsner, osv, hos mig nu, som jeg kan sende til dig via mail. Ring og få en samtale om dine behov. Du kan bestille fødselsforberedelses Cd en og få sendt via mail hvis du er gravid.
Mail kontakt@yogakey.dk

Jeg fortsætter frem til 8 dec med at undervise og de nye og sidste hold inden feb, starter i uge 43, der er Holte, og Østerbro og Nørrebro, du kan se holdene på www.yogajordemoder.dk i undervisningen er indlagt en gang med bækkenbund 24/11 for de nybagte mødre og i undervisningen for gravide er der fødeworkshop, hvor alle er velkomne, nye som faste elever det er 24/11 kl 16.45. Næste fødselsforberedelse for par bliver 4/12 kl 12.00 – 16.00 se www.foedselsforberedelse.dk

På engelsk er der mulighed for at deltage i birthworkshop 20/11 på Østerbro kl 12.00-16.00 se www.yogamidwife.com

Hvis du ønsker at gå til Yoga for gravide om morgenen så se www.soulhouse.dk hos Mie Molkte al tilmeding sker via hende.

Jeg sender jer alle varme hilsner herfra en kold efterårs dag under dynen, med fordybelse i Yogatraditionen, skal lave oplæg om Yogier, asketer, og Moksha til Universitetet, så her er nok at lave i “ferien” men det er jo et emne der er ALT for spændende.

Hvis i har lidt tid til overs, så vil det være fantastisk om i har lyst til at deltage i projektet : “Giv din historie som gave ”

Del din fødselshistorie med andre kvinder og på den måde hjælper du en anden. Historier heler og får andre til ikke at føle sig alene med oplevelser. Historier giver mod til at sætte nye mål, at få nye ideer og ønsker til din egen fødsel. så kom ind og hjælp mig med at bygge siden op til gavn for andre kvinder. Du kan også fortælle om amning, eller hvordan det er at blive mor. Se under de forskellige kattegorier og hjælp en kvinde til at få styrke og ikke føle sig alene.
Gå til www.yogajordemoder.com og hjælp mig med at bygge et trygt og vidensfyldt – deleunivers op. NONPROFIT – gratis for alle.

Jeg sender kærlige hilsner
Camilla

YOgajordemoder I Varanasi med lille mand 🙂
Yogajordemoder i Indien