Extra kursus sættes op

Kære Alle

NYHED  !!!!!!!!!!!!!!!!!!! OBS          FØDSELSFORBEREDELSE 4/3

Da en del par skal føde inden næste fødselsforberedelse, så kommer der efter ønske fra 2 par, et nyt kursus
på søndag 4/3 kl 12.15-16.15 i København

Se mere på www.foedselsforberedelse.dk  alle er velkomne, skynd jer at melde jer hos mig hvis i vil med på søndag. Så alle jer jeg har svaret nej til, har nu muligheden alligevel,  så tag partner med og gennemgå fødslen,komplikationer, muligheder, massage, forældretanker  …….. se hjemmesiden 🙂

Glæder mig til at se endnu flere par med glæde og tryghed og viden – gå forventningsfyldte til fødslen.

 

Så starter der nye hold – Yoga efter fødslen, 15/3

———————————-jeg aflyste sidste omgang, da der var så mange gravide der ville gå til Yoga, så vi brugte timeslot til de gravide i stedet for. men den 15/3 starter vi op kl 15.00-16.30 Yoga efter fødslen med babyer, der er endnu ledige pladser på dette hold. det er det sidste inden min pause midt i april maj, så hvis du vil gense de andre og igang i foråret, så er det det eneste hold du kan gå på hos mig, med mindre du vil til Holte 🙂

Yoga for gravide 8/3

Yoga for gravide begynder igen den 8/3 – 19/4 herefter pause til slut Maj md. Tilmelding,  se på www.yogajordemoder.dk

 

   Næste fødselsforberedelse   15/4

Næste fødselsforberedelse for par bliver i april se www.foedselsforberedelse.dk

 

De kærligste hurtigste news Camilla