Glædeligt forår fra Yogakey

Så er der forår i luften

Det har været en fantastisk start på året med masser af nye elever og “gamle” så dejligt at dele stunder med jer. Og jeg vil bringe en stor tak til alle jer der har anbefalet kurset til veninder, jeg kan høre i har været glade for at forberede jer til fødslen med de redskaber jeg har undervist i, for jeres veninder og søstre strømmer til.

Der er fuldt booket på Yoga for gravide i KBH indtil Maj md, så det kan være en god ide at reservere din plads allerede nu, hvis du skal være med på Yoga efter fødslen eller Yoga for gravide vi starter 24/5 se link for tilmelding her  jeg lejer mig ind hos Københavns Yoga hos Jørn på Østerbro, et dejligt fredsfyldt sted, kig forbi hjemmesiden – der er masser af kurser man kan deltage i for ikke gravide også.

 

Fødselsforberedelses kurset for par eller singler kan du læse om her
Det næste er i Kbh Willemoesgade 14, (gratis parkering om søndagen)
15/4
10/6
24/6 in english

Jeg har fået så mange forespørgsler om Yoga for gravide og Yoga for alle om aftene i Nordsjælland, så jeg vil se på lokaler igen, da det jo er helt ærgeligt at i ikke kan gå til Yoga hvis adr er nord for kbh – følg med på elevbloggen og skriv dig gerne op ved at sende en email til mig, så får i besked, så snart der er nyt. Og hjælp mig gerne med at linke til mulige lokaler.

Hvis du har lyst til at dele din fødselshistorie anonymt eller med navn, vil det være fantastisk, du kan skrive den her på siden, under de forskellige menuer og fortælle om hvad der særligt hjalp dig og faktisk lige hvad du synes kan hjælpe en anden kvinde til at komme styrket igennem fødslen.

 

De kærligste hilsner Camilla

 

og her en lille morsom en – jeg bare måtte dele 🙂 vi ses enten på Facebook eller in real life PEACE