Fødselsforberedelse for par

Kursus i fødselsforberedelse for par 10/6 12.15-16.15

 

Hvad er særligt ved min måde at lave fødselsforberedelse på ?

Fødselsforberedelse bliver nærværende, realistisk og tryg, når jeg kan formidle, hospitalets eller hjemmejordemoderens rolle og procedurer, så i opnår forståelse og indsigt i den måde fødselshjæpen er tilrettelagt og specielt at forstå hvorfor og hvordan de kan hjælpe ved feks langvarig føsel eller hvorfor de overvåger. Ud over den vigtige viden, man faktisk let kan tilegne sig, så er der erfaringer man kan gøre via kroppen, lære den at kende og få redskaber til at være i kroppen, lære at føde – Det giver tryghed selv at kunne og vide hvad de andre omkring dig kan. Så kan du trygt være i fødselsprocessen med tillid til dig selv og til andre, det er det største og mest virkningsfulde for alle dele af fødslen. Sjovt nok er dette undersøgt og tryghed er det mest afgørende for flest faktorer i en fødsel, både for mor og barn. Undervisningen berører alle dele af mennekset, kroppen, hjernen og hjertet.

At være godt forberedt, skaber tryghed og giver dig nye muligheder

Vi gennemgår fødslen og jeg besvarer spørgsmål som i ønsker gennemgået . Viden giver tryghed, jeg forbereder jer, så det i møder ikke længere er ukendt men i går fødslen imøde med viden og ro. Undervisningen tilrettelægges efter deltagernes behov.
Vi gennemgår den normale fødsel og hvis fødslen trækker ud, hvad har jordemødre og læger af muligheder for at hjælpe jer godt igennem forløbet. Hvad kan der opstå af komplikationer, hvorfor og hvad kan der være af løsningsmuligheder. Hvordan forløber kejsersnit og hvorfor ender nogle fødsler med at blive kejsersnit.

Jeg underviser i emner, som den gode fødsel og den gode kommunikation på hospitalet, og hvordan du får den information og tryghed du har brug for. Hvordan er det at være far på en fødestue, hvad kan man gøre for at hjælpe. I undervisningen lægges der lige stor vægt på fædre og mødre under fødselforløbet. Parfohold, amning, forskelle på mænd og kvinder, fødekultur, planlægning af fødehjælpen i DK, berøres også.
Undervisningen er lige relevant for hospitals fødsler, vandfødsler landfødsler, eller planlægger at føde hjemme.
Vi skal ikke ned på gulvet og puste, som i 80 erne, fødetræning og alt det vi kan lære med kroppen og åndedrættet, – foregår uden mændene i 2 timers workshops eller til Yoga for gravide.
Fødselsforberedelse afholdes i København på Willemoesgade 14 Kbh Ø. men j
eg anbefaler også af et af parene ligger hus til, da dette giver en hyggelig stemning og tit udmunder i at mødrerne ses i barslen og familierne kommer til at kende hinanden. Det eneste vi behøver er en sofa til kvinderne og et par stole til partnerne.

Det sidste fødselsforberedelses kursus for par inden sep, nu på søndag 10/6 kl 12.15-16.15
hvis du skal med så meld dig til senest idag.
Pris 100 i timen for hver deltager 800 kr per par 400 for enkelt deltager, Tilskud fra Danmark.
Alle deltagere modtager gratis lydfilerne til at arbejde hjemme, efter kruset
åndedrætstræning, fødeåndedræt og vehåndtering, gispe åndedrættet og en afspænding du kan træne dagligt og bruge under fødslen se mere på www.foedselsforberedelse.dk

Gode gisp fra Camilla