sommerferie :)

Kære Alle på nyhedsbrevet Glædelig sommerferie

 

Så er det ferie for mig – et år med nye udfordringer og masser af spændende undervisning :)

Jeg ønsker alle jer der har født stort tillykke, tak for mails og sms :)  dejligt at i deler jeres oplevelser, hvis nogen har lyst til at skrive en lille historie om jeres fødsel, vil det være fantastisk at kunne ligge på hjemmesiderne. Det kan være jeres erfaring fra fødselsforberedelsen – hvad hjalp jer og hvad var det du kunne bruge fra workshops og Yoga – i kan sagtens være anonyme – jeg modtager så mange dejlige historier på mail om jeres glæder og arbejde med åndedræt og krop og jeg ville elske at kunne lægge det på hjemmesiden, – håber i har overskud i løbet af sommeren.

 

Fødselsforberedelse

Sidste gang inden efteråret, medfølger lydfiler til hjemmearbedet. hvis du allerede har dem trækkes det fra i prisen. nyt er at man kan få tilskud fra Danmark Jeg afholder fødselsforberedelse for par : 14/7 kl 12.15-16.15 se www.foedselsforberedelse.dk

 

Yoga for gravide

Hold 1        16.30-18.15  Yoga for gravide                                         30/8-11/10 7 uger 800 kr

Hold 2        16.30-18.15  Yoga for gravide                                        25/10-6/12 7 uger 800 kr

I er de første der får nyheden om at holdene er oprettet, men tilmeldingerne er allerede begyndt og der starter kun 1 hold pgra min undervisning på uni og at der ikke er ledige tider i Yogacentret når jeg er i KBH – så hvis du vil med er det hurtigt NU www.yogajordemoder.dk

 

Lydfiler Åndedræt, fødeåndedrættet, gispeåndedrættet og afspænding under fødslen kan bestilles på begge hjemmesider for 150 kr.

Nordsjælland – har forsøgt at skaffe lokaler til Yoga for gravide, men de koster kassen og jeg leder videre i Fredensborg området – hvis i kender til noget, så giv lyd. Tak for alle henvendelserne fra gamle elevr der leder efter Yoga heroppe nordpå, jeg gør hvad jeg kan for at skaffe noget her i byen.

Hav nu en dejlig sommer allesammen, med maver eller bebser – OG GOD FØDSEL til jer der føder inden vi ses.

De kærligste hilsner Camilla