Lille blandet infobrev fra Yogajordemoder


Takker for endnu et dejligt år, med nye og gamle elever.

Fødeworkshop

På torsdag d.29/11 kl 16.30-18.15 er der:

Fødeworkshop – kun for kvinder Hvor vi træner, fødeåndedræt, veer og bevægelse under fødslen Kurset er åbent for alle – Det koster 250 kr at deltage for nye elever 150 kr, for tidligere elever, som genopfriskningskursus og er gratis for deltagere på Yoga for gravide.

Nye kurser og hold

Når de nye kurser lander med dato får du besked her i indbakken, du kan allerede nu sende mig en mail og tilmelde dig Yoga for gravide i 2013. Flere af jer har efterlyst et aftenhold i Yoga for alle og et Yoga efter fødslen.
I kan sende mig en mail hvis i er interesserede i gå på et yoga for alle, eller yoga efter fødsel i 2013. Så lader jeg høre fra mig, når jeg bliver raskere og igen kan arbejde mere. Lige nu er jeg plaget af mit uheld og forsøger at arbejde en lille smule.

Webshop

Tak for alle kommentarene til webshoppen www.yogakey.com
Du kan nu downloade lydfiler, yogaprogrammer, bækkenbundstræning og fødeåndedrættet, direkte ned på din computer.

Fødselshistorier og amme erfaringer søges

Og tak for jer der har sendt fødselsberetninger ind til www.yogajordemoder.com – her savner jeg stadig fødselsberetninger, ammeerfaringer osv – Så hvis du har en historie du vil dele med andre kvinder er du meget velkommen til at skrive til mig. Nogen af jer, har måske allerede har sendt mig dejlige breve og fortalt mig om jeres fødsler på privat mail, –  måske i har 10 min til at grifle jeres oplevelser ned eller kopiere mailen, og sætte det under en af fødselskategorierne, – så siden kan blive relevant og spændende, der er rigtig mange besøgende derinde, det er NONprofit side, med videoer, artikler om fødslen og vagina :)  og mulighed for at sætte babytøj til salg og anbefale gode steder for gravide og børn – kom ind og vær med til at lave det til en god side.

Her en lille lerfigur, jeg satte til tørring, og er selvfølgelig af mine yndlingsvæsner, Gravide,  fra en hyggedag lerdag, med min datter Rose. Ønsker jer masser af gode stunder i den mørke juletid.

Kærlige hilsner Camilla