Fødeworkshop for kvinder

Kære alle Så er der lidt nyt fra yogajordemoder. Hvis du går en tur ind på siden, kan du se et hav af nye fødselsvideoer jeg har oploadet 🙂 og sååå…………knib knib knib lige sammen…… :0)……………………….. På websiden www.yogakey.com, er der bækkenbundstræning og yogaprogrammer der er særligt rettet til dig der har født, eller dig der ønsker at lære hvordan bækkenbunden bruges i træningen, pakken hedder “kvindepakken” og indeholder 4, lydfiler med træning i forskellig sværhedsgrad, pdf om bækkenbunden og 3 træningsprogrammer i foto serier,  2 af dem med udfordrene træning, med bækkenbunden i fokus. Jeg har måtte aflyse al undervisning i en lang periode, for at genoptræne og gå på smerteklinik, – men jeg laver en lille workshop på lørdag, for gravide, med de gode fødeteknikker-værktøjer, som de fleste af jeg har stiftet bekendtskab med i undervisningen – der kommer ikke en extra foreløbig og tilmeldingerne er først til mølle.  Da jeg nu er delvist sygemeldt må jeg arbejde det jeg føler jeg kan, jeg har underlag til rådighed. kurset henvender sig til gamle elever og nye, så i må gerne dele den med evt veninder i vil anbefale kurset.

Dato tid og sted 2 timers workshop i fødeåndedræt og vearbejde

Fødeworkshop kun for kvinder 13/4 i Fredensborg
Fødeworkshop kun for kvinder 13/4 i Fredensborg

Kurset koster 250 kr   Fødetræning kun for kvinder Du er velkomen til at komme og deltage i undervisning i fødeteknikker, visualiseringer, fødeåndedræt, og lære at bruge kroppen under fødslen. Herefter er der frit rum til spørgsmål, hvor jeg underviser i de emner i har spørgsmål til om graviditet og fødsler og hvad der ellers rør sig hos jer. Der er ofte meget lidt tid i jordemoderkonsultationen, så du kan spørge om alt. Efter workshoppen vil du have lært fødeåndedrættet der er smertelindrende og dit bedste værktøj under fødslen, at være nærværende i kroppen og kende til fødestillinger der hjælper dig og barnet under fødslen. se mere på www.foedselsforberedelse.dk Medbring tæppe og pude Tilmelding hurtigt via kontakt@yogakey.dk ——————————————————————————————————————————————————————— Fødefortællinger amme fortællinger Hvis nogen er jer har beretninger om hvordan det var at amme, – eller ikke amme, hvordan det var at føde i vand eller på land, i bilen eller med dybe åndedræt og gode fødestillinger, må i meget gerne dele jeres historie – gerne anonymt, her på siden, så den kommer til gavn for andre gravide. Vær med til at inspirere andre kvinder, med din oplevelse. Siden trænger til alle typer af fortællinger. Køb og salg og anbefalinger Vil du sælge noget af dit babyudstyr, eller anbefale gode steder for gravide-mødre og børn er du top velkommen, det kan det postes her på siden helt gratis – alle er velkomne til at bidrage med ideer og forslag. kærlige hilsner og kæmpe krammer Camilla ( der er i “genoptræningsmode” i vand bassin næsten dagligt weeeeeeeeeee og er top motiveret )