Internationale jordemoderdag <3

Kære Nyhedsbrev´s læsere

I dag er det den internationale jordemoder dag. Send din jordemoder en kærlig tanke ❤

Hjælp fra kvinde til kvinde under graviditet, ved fødslen og i tiden efter fødslen har været praktiseret igennem generationer. Den er meget varierende fra land til land, med alt fra topstyret medicinering og procedurer for alt, til naturfolks traditioner, men livsvigtig fødselshjælp er ikke for alle.

Masser af kvinder, har ikke adgang til uddannet hjælp i denne vigtige periode. Der er masser af måder hvorpå du kan støtte arbejdet omkring graviditet og fødsel, hvis du har mulighed og lyst, hvis ikke du har økonomien til at sende bidrag afsted, er en mulighed, at dele links på facebook eller “like” hjælpeorganisationer, der støtter projekter i områder hvor kvinder har svære kår.Varanasi Yogajordemoder

Hvis du vil med på maj md. workshop for kvinder, hvor du lærer fødeåndedrættet, fødestillinger og at håndtere veer se mere på foedselsforberedelse.dk eller www.yogajordemoder.dk

Her et meget fint link, om forældretraditioner i en afrikansk stamme http://thegodmolecule.tumblr.com/post/48146343226/here-is-a-tribe-in-africa-where-the-birth-date-of

Håber i nyder den dejlige forårsstemning og den varme sol

kærlige hilsner Camilla