Nyhedsbrev sommer 2013

Glædelig sommer til alle på nyhedsbrevet

Barn af en jordemoder :) min datter leger med Barbie og selvfølgelig skal hun lige føde, med en skøn hjælpsom far ved sin side
Barn af en jordemoder 🙂 min datter leger med barbi og selvfølgelig skal hun lige føde, med en skøn hjælpsom far ved sin side

Der er ikke så meget nyt herfra, min faste undervisning står stadig på standby, pga ryggen, men håbet og planen er at kunne starte op med faste hold, når jeg bliver mere mobil. Indtil da underviser jeg her i Fredensborg, når firmaer, par, gravide eller mødregrupper  henvender sig. I er velkomne til at kontakte mig hvis i har spørgsmål om jaaaaaa hvad som helst, brug mig……….. jeg er lige i den anden ende af en E-mail eller tlf, hvis du tumler med noget.

Min webshop er holdt op med at virke, og vi har ikke haft held med at finde ud af hvor problemet ligger i drupal, men i kan stadig få tilsendt programmer eller lydfiler med bækkenbundstræning, så gør jeg det bare via E mail 🙂

En stor tak til dem der har postet deres fødselshistorier og skrevet anbefalinger om min undervisning,  jeg kan bruge på www.yogajordemoder.com bloggen, det varmer og hygger, i er velkomne til at sælge babyudstyr og anbefale gode massører eller babyrytmik og andet godt i synes andre skal vide noget om, man poster bare en kommentar, på selve siden, så nemmere bliver det ikke.

Lotte Paarup har startet ny side for gravide og kvinder på barsel

Et godt tip, fra min kollega Lotte Paarup, som jeg samarbejder med på hendes nye spændende side www.førogefter.dk et gratis site med gode artikler og viden.

Hun har spurgt mig om forskellige emner og jeg ligger links her, så kan du læse mine svar og se forskellige øvelser.

gravid Hvorfor er åndedrættet så vigtigt (artikkel)
gravid Øvelse for at smidiggøre hofterne før fødsel
gravid Styrkende øvelse for bækken
gravid Fødselsforberedelse

Efterfødsel Her kommer jeg med et par ord, til nybagte mødre, om hvordan man lære at passe på sig selv i tiden efter fødslen (artikkel)
Efterfødsel En god øvelse for bækkenbunden
Efterfødsel God efterfødselsøvelse

Lotte har arbejdet med kroppe i mange år og har også butikken Den intelligente krop her kan du gå på opdagelse i hendes mange tilbud og spændende træningsredskaber, dvdèr og udstyr.

Hun er fysioterapeut ophavskvinden til sitet førogefter.dk Ideen med førogfter.dk er at skabe et forum og et gratis site, hvor du kan finde en masse gratis viden, hvis du er gravid, mor eller far. Sitet rummer en masse gode links til behandlere, jordemødre, motorikeksperter og en masse anden relevant information. Tilmeld dig nyhedsbrevet og start med, at få en gratis lydfil, som giver dig førstehjælp til din bækkenbund. gå direkte til førogefter.dk image003

Ønsker jer med maver og jer med små dejlige babyer en glædelig sommer

kærlig god sommer fra Camilla