Fødselsforberedelse Nordsjælland

Glædelig sommer til alle Gravide og mødre

Et par forældre par, ønskede et kursus, så vi har sat datoen 17/8 2013
Hvis du savner at kunne arbejde hjemme med åndedræt, afspænding eller yogatræning, er der fine lydfiler og fotoserier på www.yogakey.com siden er nede, da drupal driller, men kan sende til jer på mail, hvis i skriver hvad i ønsker derindefra.

Fødselsforberedelses kursus

17/8 k

Vi arbejder med teori og praksis, fødeåndedræt, stillinger og lærer hvad en naturlig fødsel er, hvordan den understøttes af jer bedst muligt og ser på hvilke komplikationer der kan opstå og hvilke muligheder personalet har at trække på og hjælpe jer med, se mere på www.foedselsforberedelse.dk

Fødeworkshop kun for kvinder 13/4 i Fredensborg
Fødselsforberedelse i Fredensborg 17/8 2013

Fødefilm

www.yogajordemoder.com, er der flere fødefilm og de er udvalgt, igennem en årrække af mig og er særligt milde og fine og de fleste kan “tåle” at se dem – fødsler på film er meget andreledes in real life, men jeg vil anbefale jer at kigge lidt rundt, hvis i har lyst.

Kærlig hilsen Camilla

INFO:

Tilmelding til 17/8:
800 kr for par 400 enkelt deltager.
Betalingsbetingelser: 50% af kursus afgift refunderes ved aflysning før 7 dage før kursus.
Beløb refunderes ikke, ved aflysning 6-0 dage inden kursus
OBS: Husk at påføre navn og kursusdato på overførsel
Reg: 1329 konto nr: 5498-724-819
Tilskud fra Danmark Er du medlem af Danmark får du 30 % i tilskud

Skriv en mail, camilla@foedselsforberedel.dk, når i har indbetalt, så vil i herefter modtager bekræftelse for indbetaling og spørgeskema i skal arbejde med inden kurset, til brug for undervisningen, så den tilpasses efter jeres behov, ønsker og viden.

www.foedselsforberedelse.dk