Kroppe er FOR-skellige

Heyyyyyy god søndag til alle

Hvordan har du det med din gravide krop, imens den vokser ? hvordan med kroppen efter fødslen,  er du glad, stolt, forundret, for stor for lille for….. for…..for slap for træt for usund eller laver du alt FOR meget motion på alle mulige hold. Vi ser så forskellige ud også når vi er gravide og har født, så i er ikke FOR… noget som helst bare FORskellige.

Jeg bliver helt overrasket over alle de her skønne kvinders fotos, der fortæller noget om deres kropsopfattelse, mest af alt overrasker det, at de ville ønske det var anderledes ;0)

Får mig til at tænke at,  jeg underviser ikke i yoga for at mor skal ned i halv størrelse, men i halvt tempo, så der er balance og energi nok til både at nurse hende selv og hendes barn. Balance i hvile og aktivitet – og at omfavne og mærke efter i den nye morkrop, der gør et kæmpe job i graviditeten, ved fødslen og efterfølgende. Vær god ved den, spis sundt, bevæg dig moderat og få sovet nok, så kommer energien naturligt. Start liiiiiiige med at anderkende din krops store magiske happening, som det nu engang er at man kan gro et lille væsen.

Så der er lige en deler her,  med Meretith Nash fra TEDx talk hun har lavet en undersøgelse tager 12 min, at se.
http://www.youtube.com/watch?v=bskyTaqzXgg

Hvis du har lyst, kan du kommentere nedenfor om din oplevelse af kroppens forvandling, måske har du  gode ideer, fortællinger om hvad du har gjort for din krop eller om du har fået et andet forhold til din krop efter du er blevet gravid eller har født.

Kærlige mange hilsner fra Yogajordemoder Camilla

Kurser og undervisning for gravide og Yoga efter fødslen
Kurser og undervisning for gravide og Yoga efter fødslen

2 thoughts on “Kroppe er FOR-skellige

  1. [GRAVIDE KVINDER] Som kommentar på Camillas super Blog indlæg, vil jeg gerne fortælle om den bog jeg er i gang med at skrive og hertil hører en online spørgeskemaundersøgelse, som jeg vil elske, hvis du ville bruge 5 minutter på, at besvare. Jeg er Marie Steenberger og er ernæringsekspert og i fuld gang med at skrive en bog om kroppens forandringer under graviditeten.

    Fakta er, at ca. 95 % af alle gravide kvinders største kropsbekymring desværre er, om de er i stand til at tabe sig igen efter fødslen. Det vil jeg nu rette op på med denne bog.

    Du kan hjælpe mig ved at deltage i min online spørgeskemaundersøgelse. Det tager kun 5 minutter at svare på spørgsmålene, men vil hjælpe flere tusinde kvinder til at nyde deres graviditet og krop både før, under og efter graviditeten.

    http://whoseating.dk/til-gravide

    Like

Der er lukket for kommentarer.