Vigtigt Nyt fra Camilla

Så er der et lille pip og et lille knib fra Camilla

Så er der nye hold,  Yoga for alle – mænd og kvinder, yoga hensyntagende, yoga for gravide og yoga efter fødslen, min gode gamle hjemmeside er desværre forældet, kan ikke opdatere den i fremtiden, så indtil videre må i hoppe på facebook og like mine side yogajordemoder eller yogakey eller min NYE instagram “yogajordemoder” OMG……. jeg er ung med de unge.

yogajordemoder på instagram
yogajordemoder på instagram

Og har jeg egentlig fortalt at jeg har startet et yogacenter, det ligger i Nordsjælland og i er hjertelig velkommen. der er ild i pejsen og jeg er så glad for at kunne arbejde mere, fordi jeg ikke skal bruge så mange ressourcer på kørsel og drønen rundt med 2 diskusprolapser, men kan tage imod herhjemme og bruge kræfterne på undervisning jubiiiiiii. der kommer flere hold, så følg med på siderne eller skriv mig en mail, hvis du har spørgsmål.

Yoga for alle
Yoga hensyntagende
Yoga og meditation for gravide
Yoga for gravide
Yoga efter fødslen – der bliver nok lavet 2 hold, et for de helt nyfødte og et for mødre, der er godt i gang med træning, så skriv mail hvis du er interesseret i at gå på et efterfødselshold.
Solhilsen workshop 2 timer 120 kr i nov md.

Skriv mail, hvis du skal med på et hold eller skal gå i dybden med solhilsnerne. kontakt@yogakey.dk

Bækkenbund
Som nogen af jer måske så, var der en artikel i Alt for Damerne om bækkenbunden, hvor jeg fortalte om mine tanker, erfaringer, metoder og workshops omkring brug af Bækkenbunden i hverdagen, under træning og gør op med den traditionelle knibeøvelseskedeligmegabgabogjeg glemmerdetalligevel.dk i kan kigge lidt på min hjemmeside www.baekkenbund.dk og få lydfiler og træning på webshoppen www.yogakey.com der er gode tilbud netop nu.

En god kollega Lotte Paarup udgiver snart en ny dvd med bækkenbunden og hvis hun gør som hun plejer, er det grundigt og anbefalelsesværdigt, jeg glæder mig til at se hvad hun har lavet. Lotte og jeg mødes på flere måder, både i vores holdninger og erfaringer med kroppe og åndedræt og vi er begge meget optagede af gravide og de nybagte mødre. Du kan læse meget mere fra Lotte på hendes side for gravide og nybagte mødre www.førogefter.dk tjek linket lige her  om bækkenbunden og den nye dvd, måske i kender hende fantastiske shop www.deninteligentekrop.dk

Lotte Paarup www.førogefter.dk
Lotte Paarup http://www.førogefter.dk

Så det var kort nyt, skal i gang med at omdesigne alle hjemmesiderne oh just what I needed  :0) her er lidt stemnings billeder fra yogacenteret – det ville være rigtig dejligt om i vil sprede budskabet om at jeg underviser igen – når jeg ikke har undervist i flere år, så har Google desværre glemt at jeg lå nr 2 – så del meget gerne min side på facebook enten http://www.yogajordemoder.dk eller selve facebooksiden page “yogajordemoder” jeg vil være meget glad hvis i hjælper mig med at dele hvis i har været glade for undervisningen og så ses vi evt på instagram.

Kærlighed og mange hilsner Camilla

www.yogakey.dk
http://www.yogakey.dk nyt yogacenter
Nyt yogacenter i Nordsjælland
Nyt yogacenter i Nordsjælland