Hold opstart hvornår og hvordan 

Så er jeg gået på ferie…… Næsten 

Dvs ferie har man ikke helt, når man skal starte yogahold i slut juli, beg. August, så jeg er på mailen indimellem og svarer jer – jer der har meldt jer til allerede, skønt, jer der mangler at melde til, men som ved de skal med – skynd jer, for pladserne bliver snuppet lige nu, så vær hurtige.

Yoga for alle er fuldt booket, hensyntagende er der lidt plads og yoga for gravide er der plads endnu, jeg har oprettet 2 yoga efter fødslen så jer der lige har født, eller født ved kejersnit kan komme igang, uden at skulle træne med dem der fødte i efteråret og foråret. 

Så skriv mail til kontakt@yogakey.dk så er det nemmere for mig at skrive jer på holdlisterne – tilmeldinger via SMS er ikke et hit, da jeg får mange og ikke husker dem til næste gang jeg skal finde listen frem ❤️ 

Sender jer alle kærlige tanker og mange blide kram til jer der har skrevet i har født – velsignede sommer babyer 🙂 og nye familier

Her er det også i familiens hygge, min smukke lillesøster er hjemme fra Australien hvor hun bor, så jeg er meget glad og ser frem til hun kommer på besøg om et par dage. Her mødes min bror, søs og mig efter meget lang tid – det den bedste sommergave at have lillesøster hjemme. 

Bedste sommer hilsner Camilla 

  
http://www.yogajordemoder.com