10 år som selvstændig, hvad jeg ikke vidste at jeg skulle kunne og det jeg aldrig glemmer

Hvad jeg ikke vidste på vej ind i mit lille firma for 10 år siden i 2006 !

1929783_11762046383_895_n
Camilla 30 år, she did not know !!

Ud over de par uddannelser jeg havde som basis for overhovedet at starte ud med Yogajordemoder og Yogakey, kom livet som selvstændig til også at indeholde meget mere end almindelig alonemama blæksprutte kvalifikationer…….. for at nævne et par få ting, man skal lære og tilegne sig viden om som iværksætter når man ikke vil starte med et underskud fordi det simpelhen vil stresse mig mere end virke motiverende. Med det udgangspunkt, så blir man halvgod til en hel-del ……. hjemmesidelaver for mig selv og andre, regnskabskyndig, skatte MOMS håbefuld ekspert, produktudvikler, markedsføringsstudier og halløj og kampangespion, kundeservice medarbejderens tålmodighed – der er vildere end jordemoderens, visual artdirector, opsøgning og ansættelse af eksperter, nøgenmodel, mentor, underviser på internationale lederkurser, eventarrangør, online underviser, føde og familie coachfunktion, sanskrit og indologi studerende på KU, pilgrims rejsende, Yogalæreruddanner, bogkonsulent i bredden kan man vist sige, fra at være i 120% topform til omskolings-tilpasning kreatør fra liggende efter ulykke tilbage til arbejde og siddende og gående igen, retreatleder, terapeut, og adskillige efteruddannelser og kurser inden for grundfagene, Yogacenterejer osv ………. osv ………….

og det kommer nok til at fortsætte, no wonder jeg ikke har haft fokus på at finde mand og stadig føler at der er masser at lære og udvikle endnu både om alt det i kerneydelserne – de dybere lag af de uendelige emner Yoga og kvinder og teknologi og strategier der udvikler sig hele tiden.

img_2403

GDamn en rejse   !

12030387_10153336031236715_4025518045637430469_o
Søn, datter og nevø

Men det bedste af det hele og grunden til jeg sagde mit job op i efteråret 2006 var at have tid til værdierne jeg vægter højest:

Nærhed og klarhed både med børnene (som led under mine natte og weekendvagter og meget trætte jdm typemor) og mine egne ønsker om selvbestemmelse over mit arbejds og familieliv. Det lykkedes, det lykkedes.

Det jeg aldrig glemmer: 

At hver eneste dag knibe mig i armen og mærke at være så heldig, nu at have mennesker hjemme og på arbejde der kalder på det roligste og kærligste inde i mig, hver eneste dag. Det er det bedste der er kommet ud af rejsen som selvstændig, så selvom det var meget mere end jeg kunne forestille mig jeg skulle og skal lære og at der er masser at lære endnu, så er missionen lykkedes og i fuld gang hver dag  IMG_7904

En kæmpe tak til alle der har samarbejdet, modarbejdet, konkurreret, snydt, hjulpet og bakket op og heppet, taget fotos, anbefalet mig og passet børn, flyttet for mig og vist mig tillid, og hyret mig igen og igen, det hjalp alt sammen og kun derfor lykkes det.

Går og brygger på hvordan jeg skal fejre mit kommende 10 års jubilæum, med en rejse med børnene, eller en fest eller hmmmmmm, retreat med elever, vi ser, måske man bare skal lade det passere på en nærværende yogaagtig nonattached måde og måske dele og huske mig selv og andre på min læres ord:” det du retter din opmærksomhed hen imod, blir til noget.”

Kærligst tak for hjælpen og opbakningen til alle, i ved hvem i er allesammen, i det store i det vedholdende og i det kortere, kram fra hende på 40, der føler hun har nået lidt mere end der måske var nødvendigt, når nu jeg tænker over det.

PS der er lukket for emails i næste uge, jeg er ved at lære at give ansvar fra mig og slappe af …….

img_0332