10 år som fuldtids Yogalærer og retreat

Det var i Januar 2017 jeg havde 10 års jubilæum som fuldtids yogalærer og jeg har hygget mig og lært meget og det er uendeligt at studerer det her emne YOGA  – stillinger er en lillebitte del af Yogatraditionen

Kærligt og dybtfølt tak for alle de mange 1000 vis af elever jeg har haft på Yogaholdende og de mange spændende sammenhænge jeg har arbejdet i til arrangementer og mine tilbagevendende virksomheds kurser og alle de nye mennesker jeg er så heldig at have mødt, de helt små er søreme blevet 10 år og hvor er facebook smart her, så jeg stadig kan følge en stor del.

Vi arrangerer et Yogaretreat for at fejre Yoga og fordybe os endnu mere og det er nu du skal tilmelde dig og veninderne hvis du vil med til august og måske savner lidt Yoga og en weekend væk for dig selv med lydmeditation, Yoga sauna osv…..

Om lidt rejser jeg meget meget langt væk, faktisk så langt man kan komme næææsten og vender tilbage på mail i august, og de fleste hold er på nettet eller kommer det i løbet af denne uge bla meditationsgruppen, yoga for alle, hensyntagende Yoga, Yoga for familier, workshops, osv osv – vi opdaterer løbene så skriv dig op på http://www.yogajordemoder.com så du får news og artikler og spændende nye fra min nye youtube kanal Camilla Lund

Tak igen fra hjertet tak

De kærligste hilsner og god Dansk ;0) sommer til alle

Camilla 

 

Yoga weekend Roligt Retreat  25.08 – 27.08 2017         Tilmeld

Fordybelse i DIN krop, din træning og undersøge kroppen og sindet for blokeringer, udfordringer, og nye muligheder – “ dybe forløsende processer igennem Yoga, meditationer, rar saunavarme i udendørs sauna, shaman rejse, behandlinger og yoga morgen, middag og aften.

Vi finder frem til praksis der forløser spændinger og skaber energi.  En weekend hvor det ikke er helt almindelig holdundervisning, men tid til at gå i dybden og bruge tid på hver enkelts krop – du kommer fra weekenden med større viden om hvilken Yogapraksis indre eller fysisk der kan få dig videre ind i større ro og få forløst din energi så den igen blir tilrådlighed. Vi dykker indefter og giver plads til at gå på opdagelse i kroppen og på rejse med de dybere lag af vores bevidsthed.
Vi lærer at lytte til kroppen og lærer sindet bedre at kende, så vi kan trække yogatræningen ind i hverdagen med det der støtter os bedst lige nu.
Du har mulighed for at booke kropsbehandlinger hos Luise Enevold og/eller terapi/familieopstilling med Zøsser Sahrens.
Nikoline Christiansen laver skønner vegetarisk mad.
Yoga med Camilla Lund og Nikoline er hjælpelærer.
Vi skal bo hos retreatme.dk  Hvor Zøsser Sahrens byder os velkommen og styrer sauna og shaman rejsen

Indkvartering: Eneværelse er ikke muligt, men de er store og rummelige så du har dit eget space, du kan også vælge at tage telt med og sove alene. Vi glæder os. Vi bliver max 10 deltagere. Tilmeld

En ca.plan (kan ændres)

Fredag Velkommen Sankalpa Kriyas Yoga aftensmad, sauna, meditation
Lørdag kriyas, yoga, mad, mulighed for behandlinger tromme rejse, hygge, yoga, fri i byen, aften sauna meditation
Søndag Morgen kriyas Yoga mad egen skabe praksis, behandlinger, yoga meditation frokost

Pris 1975 kr for overnatning, måltider undervisning og natmad  – (lørdag er der dog selvspisning i byen eller med os) Info og spørgsmål kontakt@yogakey.dk
Tilmeld

Camilla Lund ❤
Exam Yogalærer, jordemoder og lydterapeut. Yogacenter i Karlebo med ugentlige specialhold og alm hold. Camillas stil er én til en og det hele menneske. Dybde, grundighed og bruger elementerne fra hele yogatraditionen i undervisningen, tekster, indre yoga og asanas. Camilla har rejst i Indien, studeret sanskrit og Indologi og arbejdet med hold, enetimer og virksomheder fuldstids, som Yogalærer siden 2007. Har efter faldulykke i 2011 nu 5 ugentlige hold hvor nære elevforløb er i fokus, udd Guni Martin

Nikoline Valentina Christiansen ❤
Yogalærer og børneyogalærer designer og weekendens madskaber. Ejer af Yogacenter i Karlebo hvor Nikoline er medlærer på de hensyntagende hold og står for alt yoga for familier og Yoga for børn. Hendes stil er rolig, respektfuld og folk smelter efter afspændingerne. Nikoline skaber design der gør yogatræningen til en bedre oplevelse med puder, tøj og sjove designs til Yoga for børn. Yoga uddannes hos Camilla Lund og kurser for yoga for børn.

Luise Enevold ❤
Energi-/kropsbehandler og lydterapeut. Er selvstændig og har egen klinik i Hellerup med individuelle klienter. Deltager som medunderviser/behandler på yogaworkshops og fordybende retreats med det hele menneske i fokus. Har mangeårig erfaring med krop, kropsbevidsthed, yoga, bevægelse, sang/lyd, meditation og teater. Med sit nærvær, sin mangeårige erfaring og sine helt unikke værktøjer der tilpasses lige netop dig, skaber LUISE et trygt rum, der giver dig mulighed for at blive rummet og mødt

Om Behandlingerne:
Du ligger blødt på den varme briks, hvor du bliver svøbt i tæpper og nærvær. Det meste foregår i et nonverbalt rum, hvor vi sammen stille og roligt, finder ud af om det er et dybdegående fysisk Krops/oliebehandling du skal have eller dit nervesystem skal beroliges og afstresses, din vejrtrækning trænger til dybde eller dine følelser trænger til plads i dig – eller måske en skøn blanding af det hele, som det oftest viser sig.  Luise bruger elementer fra (Dybdegående massage, pulseringer, åndedræt, zonetrapi, akkupressur, stræk, healing, lyd, energiarb, meridian/organflow etc…)

Det er muligt at modtage 2 behandlinger i weekenden. Skriv til kontakt@yogakey.dk
Pris for Behandling 450 (normalpris 950 kr)

Vi tilbyder 2 typer af weekendkurser du kan se mere på www.yogaweekend.dk

Det ene er et familiekursus hvor hele familien er velkommen uanset om de vil lave yoga eller ej – yoga for børn og yoga for voksne og fælles aktiviteter er en mulighed – vi leder efter et godt sted pt, har du et forslag så skriv endelig.

This slideshow requires JavaScript.