Yogaretreat, Yogarejser og Yogauddannelse 2018

Retreat 2018

Så er vi landet efter en dyb rejse, ind i yogatraditionen, dykket ned i hvem vi er, hvorfor vi er her og vores intention, igennem blid blid yoga, afspænding, meditation forløsende behandlinger, fælleskab, vidunderlig mad, deling og sauna

Kan ikke beskrives, men nogle fik knækket koden indefter og det kunne ses og mærkes – der blev født nye veje og muligheder.

For at tilmelde dig næste år, (der er allerede 3 reserveret 3 pladser)  så skynd dig at beslutte, måske bliver vi nød til at afholde 2 stk, men den næste planlagte bliver i Hammer igen ved Næstved det fineste sted d. 17.08-19.08 og ca 2400 kr, vi forsøger at sætte prisen lavt, så alle har en chance
Vi skal lige have fastsat detaljer med retreatme for næste gang, så kommer det endelige.

Skriv email, så sætter jeg dig på listen eller skriv dig op her hvis du helt sikkert skal med på næste retreat og ved det allerede nu, skriv til kontakt@yogakey.dk

Se mere her og følg med på nyhedsbrev ved at skrive dig på hjemmesiden http://www.yogajordemoder.com

Ud over det blev jeg inviteret til den smukkeste hjemmefødsel om lørdagen, hvor er det dog fint som alt folder sig ud ❤ og fødes præcis når det skal – jeg er i knæ

Rejse 2018

Vi planlægger evt rejse til Bali, hvis interessen er der, med yoga og ture til naturtempler og vandfald og møde en helt særlig Ø med de rigtige mennesker der skal føre jer rundt og vi undersøger også muligheder i Indien, vi undersøger lige mere og har kontakter begge steder, så skal du høre mere om dette eller du ved du er interesseret så skriv dig på nyhedsbrev og skriv dig også op på listen lige her 

Uddannelse 2018

Overvejer du at blive yogalærer eller komme i et langt forløb med mig som vejleder, så starter der ny uddannelse hvor du kommer i lære hos mig, det tager 2 år, vil du høre mere så er du velkommen til at skrive email og få uddannelsesoversigt, læs mere om uddannelsen i menuen – yogalæreruddannelse

Der er info møde 23.10 kl 17.30-18.15 tilmeld dig på kontakt@yogakey.dk 

 

Kærlig hilsen Camilla