Yoga i huset, invitation til at følges

Hvordan har du det når du ser rundt i dit hjem ?

Er der rart, er der rydtet op, ved du hvad der er i skufferne eller vil du helst glemme det – samler du og gemmer ting eller er du med på bølgen af at smide ud og give videre ?

Men er det ikke en forårs ting, det der oprydning ? 

1 gang om året tager jeg en runde i huset og kan egentlig godt lide efteråret – ideen i at kun tage det med mig ind i vinterhulen jeg skal bruge – samle tankerne om hvad mit liv skal fyldes af i vinter-inde-månederne.  Jeg har lige afholdt retreat, hvor temaet var at leve intentionelt og smide alt det vi ikke længere har brug for og bevæge os videre i overensstemmelse med vores dybeste sankalpa. Og da det var mig der underviste, så fik jeg selvfølgelig ikke gennemarbejdet processen selv og skrevet osv, så nu er det min tur til at komme lidt nærmere min intention og en af måderne på at komme tæt på frihed for mig er at alt er roligt omkring mig. At ligesom mit sind ikke skal fyldes af unødvændige ligegyldige tankemønstre og rod, så skal mit hjem heller ikke.

IMG_6591

Hvordan går man igang ?

Det startede første gang da min veninde Pia engang i 90èrne gav mig bogen “ryd op i dit rod” men 2 børn og 3 hjem senere med 4 gange så meget plads og et skur med opbevaring, så er det vigtigt at holde det ved lige. Min søn er lige flyttet og det vil sige endnu et værelse er tomt – ud over det er der et Yogacenter i mit hus og et lager rum så ……. der skal ske lidt omrokering, men jeg starter i det små.

Da jeg i 2012 ikke kunne gå i en meget lang periode, begyndte jeg at studere oprydning, sådan meget meget grundigt og lytte til mange dygtige folk – skriver lyttede fordi jeg på det tidspunkt heller ikke kunne læse mere en et par linier pga nervesmerter – og det eneste jeg egentlig kunne var at lytte og så sidde med noget i huset, så oprydning og sortering kunne gøres fra sengen. Så min veneinde satte kasser og skuffer frem til mig og så stavrede jeg rundt og gåtrænede og sad ned og sorterede.

Jeg er vild med det, klart jeg gidder ikke gå igang idag, men da jeg løbene holder styr på det meste, så er det slet ikke så overvældende som normalt.

Den nemmeste måde du kan komme igang på er at downloade Marie Kondos App også kaldet KonMari – Den kan lyttes på dansk online på lydbogssiderne og her er et link til hendes lydbog på engelsk

Hun Har udgivet 2, du kan også finde nr 2 på youtube og en masse videoer.

Se i øvrigt dokumentaren “Minimalisme” på Netflix 

Men gå bare igang med appen, imens du lytter bog  –  tag en kategori af gangen, det nytter ikke at bryde hendes metode, så virker det ik – så kan du ligesågodt lade være med at bruge hendes app, men så får du ikke samme udbytte.

Er det virkelig så vigtigt ?

Jeg synes det er, jeg synes det ER SÅ vigtigt, jeg vil kun omgive mig med ting jeg holder af,  ting der er brugbare og ting der gir glæde – og det er det der er anderledes ved hendes måde, det handler ikke bare om at smide væk, men om at fokusere på hvad du vil beholde og den process er sjovere end at skulle fokusere på at give slip. Det bliver viiiiildt selvom der er mindre end der plejer, men mit liv ændres og mine behov og mit fokus bliver reelt skarpere når intet forstyrrer – HUS YOGA, prøv det det er den vildeste følelse og du kan ikke ungå at forandre dig, forandre dine handlingsmønstre og få mere tid og mindre streessssss

Skal vi følges ?

Jeg går igang – mit skab er fyldt til randen lige nu af tøj der skal pakkes ned for sommeren og hænges op og jeg kan ikke finde det jeg skal bruge – så det blir idag jeg starter kategori 1 – så ser vi – lad mig høre om du også går igang sammen med mig – så kan vi følges inde på appen – der kan man følge hinanden.

FullSizeRender

 

Hendes App er SÅ nem og at følges er bare sjovere jeg starter nu  Jeg er Cami111 denne gang og ser sådan ud som på foto her

Kærlige hilsner Camilla

One thought on “Yoga i huset, invitation til at følges

  1. Tak Camilla!
    Jeg er begyndt på at lytte til bogen.. Når vi om en måned, flytter hjem igen, efter næsten et år med genhusning, tror jeg på at jeg er meget tættere på mit ønske om et harmonisk hjem…. Mit lysønske hos dig, når jeg ventede Olivia! 🙏🏻💜

    Like

Der er lukket for kommentarer.