Hvad er sundt ? kom til foredrag og bliv klogere

Hvad er sundt og kan det bliver nemmere at træffe de sunde valg i hverdagen

Vi har den kæmpe store glæde og jubbiiiii fornemmelse over at THE ONE AND ONLY Maria Felding har sagt ja til så lille et sted og hun vil komme og fortælle om al den nye kost-forskning, som ihvertfald har overrasket mig meget. Jeg er vild med sundhed og troede jeg vidste hvad der helt sikkert er sundt – meeeeeeennnnn jeg blev overrasket. Så Vil meget gerne dele ud af hendes viden og derfor er jeg extra glad for at jeg kan tilbyde det lige her i Yogacentret i Karlebo

Maria Felding
Hvornår blir det nemt at leve sundt ?      og hvad er egentlig sundt ?
Hun ved en masse om plantebaseret kost – under foredraget bliver myterne vendt,  om man skal bruge tonsvis af olier, at frugt er fuld af sukker, hvordan vi får proteiner nok, hvad er der nyt om mælk, kostfibre, kød, frø, i det hele taget får du et spændende og nok ret nyt fundament for at træffe dine valg i køkkenet. Et dejligt og fagligt indspark til dig og familien, så det bliver nemmere at træffe de sunde valg, efter du er blevet vendt på hovedet af Maria F`s input. Måske hun også fortæller lidt om kosttilskud og om det er nødvendigt “, er kokosolie ok at stege i og hvor skal vi have omega 3 fra allerhelst  – du kan stille alle dine spørgsmål denne aften ? Jeg har et par stykker

Hvem er Maria felding ? Måske du kender fra hende i tv hvor hun deltager som ekspert, eller fra Bogen Den plantebaserede kost, der er en af de nemmeste kostbøger med et for mig let omsætteligt indhold skrevet i et samarbejde med Læge Tobias Schmidt hansen 

“Ren besked om kost og sundhed”
Dette foredrag af Klinisk diætist, cand scient Maria Felding vil lære dig mere om, hvad kosten betyder for din sundhed og frem for alt hvorfor kosten overhovedet har en betydning.
Hun vil gennemgå populære emner såsom inflammation, mikrobiota, antioxidanter, kolesterol, og derudover vil hun selvfølgelig redegøre for de mange ernæringsmyter om vægttab, protein, frugtsukker, mælk og knogler osv.
Kort fortalt vil du få en gennemgang af, hvad en sundhedsfremmende kost er og hvordan den optimale kost ser ud. Og der vil være god tid til at stille spørgsmål.”
Se mere om hende her:
Maria Felding
Klinisk Diætist
Cand. Scient. Klinisk Ernæring

Det er d. 23.10 kl 19-21
Pris 150 kr
Tilmeld på siden her 

Adr Avderødvej 20
2980 kokkedal – døren ved den hvide elefantstatue
Der tilbydes kaffe og the og frugt

kærlige hilsner Camilla

DET MED SMÅT : Billetbeløb refunderes ikke efter køb, ved sygdom etc, men billet kan selfølgelig gives til en anden