2022 nærmer sig og vi har fuld gang i at lave en spændende kalender

Her i yogacentret har det været et super godt efterår. Mange nye elever på Yoga for alle og fyldte gravidhold. Det er bare dejligt at se hvor meget der sker på kort tid, når man arbejder opmærksomt og kontinuerligt med Yoga. Vi er ved at sætte nye hold op på hjemmesiderne, de kommer denne uge, så du kan tilmelde dig næste år.

Vi bager også på foredrag om stress i familien, Marte Meo tilgangen og har følerne ude. Så hvis du kender nogen der er interessante at få ned i yogacentret og holde foredrag eller workshops, så hører vi gerne fra dig. Vi har tidligere haft tegn”sprog” til babyer, om bindevæv og forskning, meditation, selvomsorg, Yogatraditionen etc – vi hører gerne fra dig hvis du har en ide. Der kommer også en workshop, med vores afgangselev på Yogalæreruddannalsen, hvor du får mulighed for at skabe din egen hjemmepraksis, men det hører du mere om.

Vi har næste år fortsat Yoga for børn og familier, Yoga hensyn og Yoga for alle og vi starter op med Yoga efter fødsel og Yoga for gravide de 2 første uger af januar, de hold er allerede på hjemmesiden idag. Der kommer nyhedsbrev ud så snart de alle ligger klar dirkete i din indbakke hvis du er tilmeldt nyhedsbrevet – det gør du her Nyhedsbrev

Man kan tumle med meget som gravid og i den nye familiekonstellation og det kan være meget rart at komme ned og få tømt hovedet og fjerne spændinger fra kroppen sammen med andre, en gang om ugen til Yoga. Det er super vigtigt ikke at være alene med tankerne og følelserne så husk at dele og række ud, har du brug for lidt inspiration kan du finde instagram kontoen Yogajordemoder og blive husket lidt på dig selv og få inspiration til den nye tid. Til jer der er gravide, så vil jeg her dele et link omkring beslutningstagen omkring igangsættelse. Der er udarbejdet et rigtig godt materiale til jer her Igangsættelse ?

Det var lige en meget lille info blog fra os her om at mere er på vej – vi skrives ved ;0)

Her får du et lille foto, helt uden filter fra min have – åh det er smukt i år