Hjælp selv baby

4 tryk til glade babymaver – uden forstoppelse

 

Se nemme videoguides nederst på siden, lavet til Yogajordemoder

Rigtig, rigtig, mange forældre kender til dét med, at have en baby med forstoppelse eller ondt i maven, uanset om babyerne får flaske eller bliver ammet. Dét resulterer i en masse frustration, for hvad skal man dog stille op? I denne guide får du 4 tryk, fra zoneterapiens og akupressurens verden, som du kan bruge til at lette, lindre og afhjælpe forstoppelse hos din baby. Punkterne finder du en dybere beskrivelse af i min bog,  “Tryk og glad” 

Du kan super hurtigt hjælpe din baby!

I rigtig mange tilfælde vil disse tryk gøre en forskel, allerede efter første gang man bruger dem! Det er nemlig helt vildt, så meget vi kan gøre på kort tid. Jeg kender mange forældre som er blevet mega overrasket over den hurtige effekt. Babyer er så små, fine og rene i deres energisystem, og derfor går det hurtigere når de er små.

Hvad hvis det ikke virker med det samme?

Hos nogle babyer skal der flere omgange til, typisk vil man opleve en effekt efter 1 – 4 gange, med ca. én dags mellemrum. I “slemme” tilfælde kan der være behov for en dybdegående professionel behandling. (For dybdegående behandling, anbefaler jeg Tryk og glad certificerede behandlere som du kan finde her i link
Hvis du opsøger en professionel, vil det være super godt at supplere med disse tryk hjemmefra stadig. En “tryk og glad behandler” vil også kunne give dig flere punkter og zoner med hjem, tilpasset netop din babys behov.

Du støtter op om din babys mave og tarm – helt naturligt!

Uanset om din baby døjer med mild eller slem forstoppelse, vil du hjælpe ved hjælp af disse tryk. Når du trykker på disse zoner og punkter, sender du en masse energi til din babys mave og tarm, så den får max energi til at fungere optimalt. Zonerne og punkterne fungerer som en slags knapper på kroppen, du kan trykke på, for at sende energi til maven.

tryk_og_glad_billeder_punkt09
Rygsøjlen punkt 9
tryk_og_glad_billeder_punkt_34-1
Tarmsystemet punkt 34
sol
Solar pexus
blaere25
Blære 25

Hvor meget skal man trykke?

Alle babyer er forskellige. Derfor er der ikke noget endegyldigt svar på, hvor meget og hvor ofte din baby har behov for behandling. Jeg har opstillet disse grundregler, du kan bruge som guidelines til, hvordan du tolker din babys signaler under behandling, som du finder en dybere forklaring på, i min bog: Tryk og glad se link her . Generelt handler det om at bruge din sunde fornuft, og mærke efter hvad der føles rigtigt og naturligt 🙂

♦ Lyt altid til din intuition og din babys signaler, når du hjemmebehandler. Det skal føles rigtigt og være hyggeligt. Din baby skal ikke tvinges til at få behandling.

♦ Slapper din baby af og nyder det, fortæller den dig, at den har behov for behandlingen, og du godt kan fortsætte.

♦ Hvis din baby bliver gal, ked af det eller er meget urolig fra start, så fortæl- ler den dig, at den ikke har behov for behandling.

♦ Ændrer din babys adfærd sig under behandlingen fra at være rolig til at blive gal, ked af det eller meget urolig, så fortæller din baby dig, at den har fået nok, og du bør stoppe.

♦ Punkterne kan godt være ømme, når der er ubalance, men tryk ikke så hårdt, at det gør ondt. Start med et let tryk og øg det gradvist.

♦ Gør behandling til en hyggestund med kærlighed og nærvær, så virker behandlingen bedst. ♦ Opsøg altid læge, hvis noget virker unormalt.
I videoen gennemgår jeg hvordan du laver de forskellige tryk

God fornøjelse og en masse god energi til dig og din baby! Kærlig hilsen Katrine Birk

One thought on “Hjælp selv baby

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s