Opslagstavle

Til andre der arbejder med graviditet og fødsel
Jeg underviser ikke så meget i øjeblikket, pga et falduheld, og jeg vil meget gerne stadig kunne henvise eleverne til de andre kurser i tilbyder og samle alle de gode tiltag, mange jordemødre og andre undervisere har.
Her kan du frit poste dine tilbud, –  hvis du er behandler eller tilbyder noget til gravide og mødre. Hvis du Ligger et link her på min side med tilbud, så skal du ligge et link til denne side, så vi linker til hinanden, på den måde hjælper vi de gravide og nybagte mødre med at finde frem til de tilbud der passer til deres familie.

Du går bare ind under undermenuerne, ved at føre musen over menuen og skriver en kommentar under – motion, massage, privat jordemoder, fødeklinik…… osv…….og poster dine kurser som en kommentar, jeg opretter gerne flere menuer, hvis din undervsining eller tilbud,  ikke lige passer i menuerne

Til gravide og mødre
Her kan du anbefale noget du synes andre skal lære at kende. Det kan være bøger, kurser, svømning, spørge andre, om de ved noget om økoslynger, eller om man kan føde i kar på Hillerød hospital ?

Du stiller dit spørgsmål lige her nedenfor i kommentar feltet og så modtager du dit svar herinde også

IMG_1321

One thought on “Opslagstavle

 1. Uddannet sexolog og certificeret parterapeut tilbyder mødregruppe-assistance!

  Kære mødre, få mere ud af jeres mødregruppe!

  Hvorfor mødregrupper?
  En mødregruppe behøver ikke kun være amning, børn, babysvømning, ture med barnevognene, snik-snak og kaffeslabberas!

  Den kan faktisk bruges til at få vendt en masse af de svære følelser og tanker de fleste får, når de er blevet forældre og som er utroligt tabu-belagte.

  En mødregruppe er et oplagt fællesskab til at få vendt nogle tabuer på hovedet!
  I er alle i den samme situation som nye forældre, og dette giver en masse fordele: I vil møde en masse af de samme bekymnger. I vil sikkert også sidde med en masse beslægtede følelser og det kan være meget nemmere for de andre i mødregruppen, at forstå den enkeltes problemstillinger, end det kan være for familie og venner.

  Desværre vælger en del kvinder mødregrupperne fra, da de ikke ønsker at indgå i de (myteomspændte?) fællesskaber, hvor det hele går op i sociale spejlinger og jagten på det perfekte liv.

  Derfor mener jeg, at det er væsentligt, at etablere en kultur i mødregrupperne på et tidligt tidspunkt, hvor der plads til at tale om de dybere og lidt sværere ting der kan følge med den nye livssituation man er i. Så man kan få ALT det bedste ud af det nye fællesskab.

  Den gode mødregruppe
  Jeg ønsker at give jer et alternativ til hvordan I bruger jeres mødregruppe, ved at hjælpe jer med at skabe et rum, hvor der er plads til alt det hyggelige og sociale, som en mødregruppe kan give, men hvor der samtidig OGSÅ er plads til de lidt sværere emner og følelser.

  De fleste nybagte forældre oplever perioder, hvor seksualiteten og intimiteten blegner og det hele går op i baby-liv. Desværre er der rigtig mange par, der aldrig rigtig finder tilbage til hinanden, og rigtig mange ender med at gå fra hinanden, uden det egentlig havde været nødvendigt.

  Med udgangspunkt i seksualiteten, kommunikation og forældreskabets mange genvordigheder, kommer jeg ud og holder oplæg, åbner for diskussion og samtaler samt skaber et rum med plads til at få talt dybere om hvordan I oplever jeres nye livssituation som forældre.

  Derudover har jeg konkrete råd og tips til at forbedre jeres forhold samt til at fremme kommunikationen i forholdet.

  Er man ikke i et forhold, er der naturligvis også plads til at få vendt nogle af de problemstillinger, der kan være ved at være alene med sit lille nye barn

  Min mission
  For mig handler det om at udruste nybagte forældre med konkrete redskaber til at håndtere den svære overgangsfase fra kærester til forældre.

  Jeg ønsker at få nedbrudt de tabuer, som følger det moderne forældreskab. Tabuer som gør det unødvendigt meget sværere at blive forældre, da det ikke er noget man taler om og mange af følelserne er belagt med både skyld og skam.
  Det hele lyder meget alvorligt, men der er masser af plads til også at grine sammen. Herudover er det væsentligt for mig, at I har lært noget nyt eller har fået nogle brugbare, konkrete redskaber med hjem, når jeg forlader jer igen.
  Når I henvender jer, er I meget velkomne til at komme med mere specifikke ønsker til hvad vi skal beskæftige os med. Ideer til temaer, jeg kan komme ind på, kunne være:
  • Fysiske mén efter fødsel – syet sammen og hvad så?
  • Sex – hvordan kommer vi i gang igen?
  • Krop og selvværd – efter graviditeten.
  • Intimitet og nærvær – med en baby i sengen.
  • Lyst – eller mangel på samme.
  • Ligestilling – en by i Rusland?
  • Det moderne moderskab

  Hvem er jeg
  Jeg er mor til to, gift med min mand på 8. år samt certificeret sexolog og parterapeut.
  Jeg er under løbende supervision og efteruddannelse, samt
  bestyrelsesmedlem i Dansk Sexologforening – og jeg følger
  naturligvis foreningens etiske retningslinjer.
  Min terapeutiske arbejdsform baserer sig i høj grad på kognitiv terapi, men jeg benytter også gerne andre veldokumenterede metoder alt efter situationen, problemstillingen samt behovet hos mine klienter.

  Mit speciale er forældreskab:
  Børn i parforholdet – forældreskab og sammenbragte familier
  Efterfødselsreaktioner- både hos mænd og kvinder.
  Single og forælder
  Forældre på andre måder
  Forældre med handicappede børn

  Men jeg beskæftiger mig naturligvis også med rigtig mange andre problemstillinger.

  Relevante uddannelser:

  • Certificeret parterapeut
  • Uddannet Sexolog
  • Folkeskolelærer
  • Autoriseret lægesekretær, Frederiksberg Hospital
  Gynækologisk afd. samt Barselsafsnittet.

  Priser
  Mødregrupper og andre grupper:
  1-2 timer efter aftale
  200,- pr person (min. 3/ max 8 personer)
  Sexologisk rådgivning og terapi:
  1 time: kr. 700.-
  Parterapi: 1½ time: kr. 1200.-
  Betaling foregår kontant inden sessionen påbegyndes.

  OBS: Mulighed for nedsat pris for økonomisk dårligt stillede (studerende, lavtlønnede, modtagere af overførselsindkomst m.m.), da det er vigtigt for mig, at alle har mulighed for at få hjælp. – KUN efter aftale og KUN ved reelt behov.

  Kontakt:
  http://www.rikkeewald.dk
  Mobil: 28 74 48 07
  Mail: rikkesexolog@gmail.com
  Facebook: Sexolog Rikke Ewald

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s