4 thoughts on “Behandling til børn

 1. Kraniosakralterapi er ofte løsningen på børns mistrivsel.

  En fødsel er ikke for små børn. Dette er selvfølgelig en paradoksal påstand, men ikke desto mindre er det ofte sandt. Selv en tilsyneladende helt perfekt fødsel kan efterlade nogle spændinger omkring kranie, nakke, rygsøjle og bækken hos barnet, som gør, at det mistrives. Måske vil barnet ikke sutte, det krummer ryggen bagud eller til siden, det krummer sig sammen, det er utrøsteligt og bliver kaldt kolikbarn, det sover overfladisk, når det endelig giver sig hen til søvnen, det har smerter ved tarmaktivitet og afføring, det har problemer med tilkytning og øjenkontakt.

  Med nænsomme tryk- og strækteknikker forløser kraniosakralterapi disse tilstande. Oftest sidder der spændinger i nakken og under kraniekanten, som minder om piskesmældsskader. Disse spændinger låser alle muskler og knogler som var de sat i en skruestik Ganen er spændt og det gør det ubehageligt for barnet at spise. Og vagusnerven er afklemt, så fordøjelsen ikke får de rette stimuli fra centralnervesystemet.

  Meget ofte er en enkelt eller nogle få behandlinger nok til at give barnet den start på livet, det skal have.

  Barnet kan vænne sig til at have ondt og lærer hurtigt at kompensere ved for eksempel altid at lægge hovedet til den samme side. Og efter tre måneder har det indset, at det ikke bliver bedre af at græde. Problemerne er der stadig, hjernen og rygmarv bliver understimuleret og det kan give en lang række lidelser på længere sigt: Det slår aldrig fejl, at jeg finder fødselsskader ved: Psykiske tilstande som angst og ADHD, hovedpine og migræne, allergi, astma, talefejl, ordblindhed, og motoriske udfordringer,

  Det er selvfølgelig ikke alt, man kan kurere med kraniosakralterapi. Men selv ved kroniske tilstande som autisme er der gode erfaringer med at man kan lette symptomer, når man optimerer barnets kropsfunktion med kraniosakralterapi.

  Jeg sætter en time af til behandlng af børn. Og behandler gerne i hjemmet, hvor barnet er mest tryg.

  Lars Henrik Lundsgaard
  Kraniosakralterapeut
  Sankt Knuds Vej 36,2
  2000 Frederikbeg
  http://www.kliniklundsgaard.dk
  Tlf 24460821

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s