2 thoughts on “Massage for gravide, nybagte mødre og børn

 1. Krop og Velvære i Kongevejscentret 2, 2970 Hørsholm tilbyder graviditets massage i lækre lyse lokaler, hvor vi har fokus på ro og afslapning

  Massage til gravide er en behagelig massage med særlig fokus på de steder i kroppen, der især belastes lidt ekstra under graviditeten, f.eks. nakke, skuldre og ryg. Desuden skaber det lettelse ved væskeophobninger i kroppen.

  Graviditetsmassage er til dig, der vil være bedst muligt forberedt til den store forandring af din krop, som graviditeten medfører, og den giver dig de bedste forudsætninger forud for fødslen. Du kan også vælge massagen blot for at forkæle dig selv og føle velvære.

  Massage gennem hele graviditeten kan også være med til at lette fødslen, da kroppen bliver mere smidig og muskler bliver mere parate til at tage imod en langvarig belastning under fødslen.

  Ring gerne på 20579077 for at høre mere, eller for tidsbestilling

  Med Venlig Hilsen
  Massør Jane Micheelsen

  Like

 2. Jeg, Henny, er jordemoder og tilbydes massage for gravide og nybagte mødre i Isis Klinikken.
  Fordelen ved at vælge graviditetsmassage eller barselsmassage hos en jordemoder er at jeg med min faglige viden og erfaring kan besvare alle dine spørgsmål. Som erfaren jordemoder og massageterapeut rådgiver og vejleder jeg om alle graviditets, fødsels og barsels emner.
  Graviditetsmassage evt kombineret med akupunktur afhjælper mange former for graviditetsgener, f.eks. smerter, bækkenløsning, søvnløshed, angst og uro, væske i kroppen m.m.
  Barselsmassage burde bare være en menneske ret 🙂 Inden for det oprindelige Indiske sundhedssystem, Ayveda får de nybagte mødre dagligt en hel kropsmassage i hjemmet de første syv dage efter fødslen. Det er der ikke så mange som har økonomisk overskud til her i landet, men det er helt sikkert rigtigt dejligt med barselsmassage uanset hvornår i barselsperioden.
  Book selv en tid på: http://www.isisklinikken.dk/
  Alle er meget velkomne i klinikken. Ses vi?

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s