Profil

Camilla Lund

Jordemoder, Yogalærer og lydterapeut. Underviser i Yogacentret i Nordsjælland, i virksomheder, uddanner yogalærere, underviser online, og afholder events.

IMG_0175Nordsjællands Yogacenter
Ved Klædebo 9 F
2970 Hørsholm
email: kontakt@yogakey.dk

Læs med på min blog, find artikler, om yoga, graviditet, træning, fødsel, barsel og finde workshops, uddannelser, online-undervisning, og følge You tube kanalen
Jeg tilbyder Yogajordemoders fødeteknikker, samtaler,  Yogahold, forløb omkring fødsel, smerter, lydterapi og konsultationer med særlige bækkenteknikker og vejledning for optimal fødsel.

Nyhedsbrev:
Modtag gratis yogaprogram og lydfil med åndedræt.

SOME Camilla Lund
Facebook:
Camilla Lund Yogajordemoder

Facebook pages:
Yogajordemoder
Camilla lund samtaler og Yoga 

Instagram:
Yogajordemoder

Linked In:
Camilla Mica Lund Sørensen

Uddannelser
Jordemoder 2005
Bachelor i Jordemoderkundskab
– ved Kbh Jordemoderskole
Exam i fysiologi og anatomi 2001
Exam HathaYogalærer
– ved Guni Martin 2007
Lydterapeut, og lærer i lydmeditation
Selvstændig 2007 – nu Yogacenter i Nordsjælland

Udd i:
Yoga for seniorer
Rygsøjle og holdning
Motion i vand
Yoga pregnancy Janet Balaskas London activ birth
Rebozo teknik ved Maya klinikken.
Spinning babies
Mexicanske teknikker
Tatwas meditation i Galway Yogacenter- Irland
Meditation og afspænding
Indologi og sanskrit ved Københavns universitet.
Rejser og fordybelse i Indien
Trauma sensitive introduktion yoga v.David Emmerson.
Trauma and spirituality Peter Levine
Shaman basis ved Anette Høst
Yogaterapi modul 1 Svastha Yoga Terapi v. ortopæd Günter Niessen
Integral Somatic psychology 1 ved Dr Phd Raja Selvam

Se også

www.foedselsforberedelse.dk
www.yogamidwife.com
www.baekkenbund.dk 

Yoga-  for alle, virksomhed og event

www.yogakey.dk
www.yogaweekend.dk
www.yogarejser.com

Webshop
Få gratis åndedræts download ved at skrive dig op på mit nyhedsbrev her på siden

Forsikringer og varemærke
Ansvars forsikret
Patent og varemærkestyrelse Yogakey TM ,alle rettighedder forbeholdes for Yogakey og Yogajordemoders materiale og undervisning, teknikker og workshops.

Motivation
Yoga, skabte forandringer inden i og omkring mig, der var noget der ændrede sig grundlæggende, jeg fandt den del af livet jeg havde ledt efter. Jeg ønsker at videreformidle mine erfaringer til gavn for andre, der har lyst at arbejde med sig selv igennem Yoga-elementerne-traditionen. Jeg har arbejdet med undervisning på flere områder, men på et tidspunkt meldte ønsket sig om at have tid til at arbejde med hele mennesket, i kontakt og nærvær. Gennem Yoga traditionen oplever jeg at være mit rette element.

Min tilgang til undervisningen
Jeg vægter grundprincipperne fra Guni Martin højt, så forandringerne i krop og sind bliver mulige, ikke forceres eller forbliver overfladiske. Min tilgang til undervisningen, er at den enkelte føler sig tryg og udfordrer sig selv og ikke konkurerer med sig selv eller andre. Jeg lægger stor vægt på rettelser, individuel vejledning og på at de basale elementer, hvile, stå og gå, det giver grundlag for sunde bevægmønstre og sund vejrtrækning. Undervisningen foregår udelukkende ved mundtlig instruktion.

Yoga kan blive en del af hverdagen
Man opnår redskaber til at huske sig selv og vende tilbage til indre ro, sand styrke og lærer at være opmærksomt tilstede i livet. Et kendskab til og på sigt en forankring i en væren, der ligger bag alt det der foregår i sindet. I undervisningen udvises respekt for grundprincipperne i min Yogatradition, vi er grundige, vi retter meget og tager hensyn til de livssituationer vi hver især er i. Jeg tager forskellige emner op ind imellem og vi fordyber os i alt mellem stress, sind-krop til detaljerede brug af ankler :0) vi blander det med glæde, sjov og rummelighed overfor os selv og de andre på holdende. Balancen i krop og sind etableres gradvist igennem praksis og i mødet med livet og kun gennem din egen praksiserfaring bliver sindstræning til viden, til din egen erfaring, og vi kan møde indgangen til vores fælles dybereliggende Visdom – en tilstand af viden. Tålmodighed, åbenhed og kærlig indstilling til os selv og andre fører os langt.

Hatha Yoga
Min taknemmelighed og dybfølte ærbødighed til linien gennem Guru Swami Sivananda, Swami Satyananda Saraswati Paramahamsa og min lærermester Swami Prekashananda – Guni Martin (1936-2011) Uden Guni var jeg ikke den jeg er idag
OM shanti shanti shanti