Profil

Camilla Lund

Jordemoder, Yogalærer og lydterapeut. Underviser i Yogacentret i Nordsjælland, i virksomheder, uddanner yogalærere, underviser online, og afholder events

IMG_0175
Yogacenter
Ved Klædebo 9
2970 Hørsholm
email: kontakt@yogakey.dk

Velkommen ❤

Læs med på min blog, find artikler, om yoga, graviditet, træning, fødsel, barsel og finde workshops, uddannelser, online-undervisning, og følge You tube kanalen
Jeg tilbyder Yogajordemoders fødeteknikker, samtaler,  Yogahold, forløb omkring fødsel, smerter, lydterapi og konsultationer med særlige bækkenteknikker og vejledning for optimal fødsel..


Nyhedsbrev
:
Modtag gratis yogaprogram og lydfil med åndedræt. Skriverier, konkurrencer og nyheder, kommer nu i din mail, skriv dig op her på siden, på pc i højre hjørne og på mobil eller tablet nederst på siden

Butik
Du finder også  butik med Yogaprogrammer afspændinger, lydfiler, bækkenbund, fødselsforberedelse og fødeåndedræt hvor du kan træne hjemme.

Glæder mig til at følges med dig Velkommen her på Yogajordemoder ™
Kærlige hilsner Yogajordemoder Camilla Lund

Du er altid velkommen til at kontakte mig med spørgsmål, MEN da jeg ikke har meget meget tid, så se svar på de allerfleste spørgsmål først, lige her  – feks om hold, datoer, priser og hvordan man tilmelder sig – alt står nemlig i  menuen“hold&tilmeld” .

 

Profil Camilla Lund

Facebook:
Camilla Lund Yogajordemoder

Facebook pages:
Yogajordemoder
Camilla lund samtaler og Yoga 

Instagram:
Yogajordemoder

Linked In:
Camilla Lund Sørensen

IMG_0059Uddannelser
Jordemoder 2005
Bachelor i Jordemoderkundskab
– ved Kbh Jordemoderskole
Exam i fysiologi og anatomi 2001
Exam HathaYogalærer
– ved Guni Martin 2007
Lydterapeut, og lærer i lydmeditation
Selvstændig 2007 – nu Yogacenter i Nordsjælland

Kurser seminar
Yoga for seniorer
Rygsøjle og holdning
Motion i vand
Yoga for pregnancy ved Janet Balaskas London activ birth
Rebozo teknik ved Maya klinikken.
Spinning babies
Mexicanske teknikker
Tatwas meditation i Galway Yogacenter- Irland
Meditation og afspænding
Indologi og sanskrit ved Københavns universitet.
Rejser og fordybelse i Indien
Trauma sensitive introduktion yoga v.David Emmerson.
Trauma and spirituality Peter Levine
Shaman basis ved Anette Høst
Yogaterapi modul 1 Svastha Yoga Terapi v. ortopæd Günter Niessen
Integral Somatic psychology 1 ved Dr Phd Raja Selvam

 

 

Se mere om
Yoga – Graviditet, fødsel, fødselsforberedelse og barsel.

www.foedselsforberedelse.dk
www.yogamidwife.com
www.baekkenbund.dk 

Yoga-  for alle, virksomhed og event

www.yogakey.dk
www.yogaweekend.dk
www.yogarejser.com

Webshop
www.goldenganesha.com
Få gratis åndedræts download ved at skrive dig op på mit nyhedsbrev her på siden

Forsikringer og varemærke
Ansvars forsikret
Patent og varemærkestyrelse Yogakey TM ,alle rettighedder forbeholdes for Yogakey og Yogajordemoders materiale og undervisning, teknikker og workshops.

Motivation
Yoga, skabte forandringer inden i og omkring mig, der var noget der ændrede sig grundlæggende, jeg fandt den del af livet jeg havde ledt efter. Jeg ønsker at videreformidle mine erfaringer til gavn for andre, der har lyst at arbejde med sig selv igennem Yoga-elementerne-traditionen. Jeg har arbejdet med undervisning på flere områder, men på et tidspunkt meldte ønsket sig om at have tid til at arbejde med hele mennesket, i kontakt og nærvær. Gennem Yoga traditionen oplever jeg at være mit rette element.

Min tilgang til undervisningen
Jeg vægter grundprincipperne fra Guni Martin højt, så forandringerne i krop og sind bliver mulige, ikke forceres eller forbliver overfladiske. Min tilgang til undervisningen, er at den enkelte føler sig tryg og udfordrer sig selv og ikke konkurerer med sig selv eller andre. Jeg lægger stor vægt på rettelser, individuel vejledning og på at de basale elementer, hvile, stå og gå, det giver grundlag for sunde bevægmønstre og sund vejrtrækning. Undervisningen foregår udelukkende ved mundtlig instruktion.
Yoga kan blive en del af hverdagen
Man opnår redskaber til at huske sig selv og vende tilbage til indre ro, sand styrke og lærer at være opmærksomt tilstede i livet. Et kendskab til og på sigt en forankring i en væren, der ligger bag alt det der foregår i sindet. I undervisningen udvises respekt for grundprincipperne i min Yogatradition, vi er grundige, vi retter meget og tager hensyn til de livssituationer vi hver især er i. Jeg tager forskellige emner op ind imellem og vi fordyber os i alt mellem stress, sind-krop til detaljerede brug af ankler :0) vi blander det med glæde, sjov og rummelighed overfor os selv og de andre på holdende. Balancen i krop og sind etableres gradvist igennem praksis og i mødet med livet og kun gennem din egen praksiserfaring bliver sindstræning til viden, til din egen erfaring, og vi kan møde indgangen til vores fælles dybereliggende Visdom – en tilstand af viden. Tålmodighed, åbenhed og kærlig indstilling til os selv og andre fører os langt.

Hatha Yoga
Min taknemmelighed og dybfølte ærbødighed til linien gennem Guru Swami Sivananda, Swami Satyananda Saraswati Paramahamsa og min lærermester Swami Prekashananda – Guni Martin (1936-2011) Uden Guni var jeg ikke den jeg er idag
OM shanti shanti shanti