Medie og TV

Medier

Camilla Lund You TUBE kanal
Se videoer Vlogs og interviews her på kanalen: Youtube kanal Camilla Lund

Lyt til interview: hvad livet handler om Hvad  vores største opgave som mennesker er, hvordan man opnår frihed og klarer udfordringer igennem livet på et dybere plan og hvad Yoga uden fysiske strækøvelser er, + lidt extra, på Flemming Christensens Blog lyt med: her

Jyllandsposten: Et af de steder, hvor man har oplevet en voldsom efterspørgsel, er Yogajordemoder.com, der drives af jordemoder, yogalærer og lydterapeut, Camilla Lund.– Da jeg startede i 2006 med at udbyde fødselsforberedelse og yoga, tror jeg, vi var to i hele landet. Siden da er det eksploderet, hvilket selvfølgelig vidner om et meget stort behov, fortæller hun……….Læs her

Tv Programmet Doula “Hvordan føder man”
Et program om kvinder og graviditet, åndedræt, fødsler, forberedelse.
Se programmet med Camilla Lund Yogajordemoder her,
kanal 1 Doula: Hvordan føder man

Tv programmet Doula Interviewes Camilla om Lyde “Hvordan kan man bruge lyde og toner” Lydhealing, lydterapi, lydmeditation Lydes betydning under graviditet og fødsel 

Tv programmet Doula Hvordan taler man i føderummet  Hvilket sprog taler den fødende mon og taler fagsprog og fødesprog sammen ?: Tone og tale til den fødende

You Tube Interview med læge Charlotte Bech
Om at finde balancen med den kvindelige cyklus og derved at få adgang til den hemmelige feminine kraft. Indblik og råd fra CB´s Bog om Ayurveda og den feminine cyklus. “The Female Monthly Cycle – How to Tap Into Your Secret Power”: Se video interviewet her 

You Tube Interview Med Henning Daverne
Del 1. Om den oprindelige Yoga – At integrere praksis og essensen.
Del 2 om Karma Yoga, bhakti Yoga, jñāna Yoga, patanjali, Vedas etc: Se video her

Online Yoga undervisning Yogastream.dk
Yoga for gravide og Yoga efter fødslen:  få 3 uger gratis
Mød Jordemoder Camilla Lund Yogajordemoder på: www.yogastream.dk

ALT for Damerne Artikkel om bækkenbunden og træning
Læs interview med Jordemoder Camilla Lund her: om bækkenbunden

Interview om Yoga Dybere Interview med Camilla Lund på den inteligente krop Læs Interview:  Eksperterne siger om Yoga

Referencer

Lundbeck global leadership development courses

Det har været en stor fornøjelse at have dig med på LUNAR leder-progammet hos Lundbeck. I det pressede program med lange dage, er netop din yoga-time en helt uundværlig aktivitet. Du får åbnet deltagernes øjne for, hvor stor betydning de daglige “åndehuller” har for deres udholdenhed og motivation. Skal de holde til leder-jobbet i længden skal de finde metoder til at restituere på – og dit tilbud fungerer rigtig godt.

Din venlige insisterende og fleksible facon lokker dem ombord i øvelserne – og du fastholder dem med rolig og empatisk autoritet, så de får det fulde udbytte af aktiviteten.

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dig – og jeg ser frem til din deltagelse på kommende LUNAR hold.

Med venlig hilsen Søren Mollerup IMPLEMENT Consulting Group

God service kan fremelskes
De fleste mennesker er hverken ugidelige eller ubegavede. De mangler dog ofte en klar definition for, hvad god service er, samt rammer for hvad virksomheden forventer af dem – ikke i forhold til de konkrete dagligdags arbejdsopgaver, men hvordan det forventes og håbes, at de vil opføre sig som mennesker i samspil med andre mennesker – kort sagt evnen til at forstå og sætte sig ind i andre menneskers behov.

Nærvær er en af nøglerne til bedre at forstå gæsternes behov og yoga med Camilla Lund er en fantastisk dejlig, inspirerende, behagelig og praktisk måde at træne nærvær på. Jeg kan til enhver tid på det varmeste anbefale Camilla.

Iben Marburger Juul, Direktør & Stifter af Marburger Human Value

ISS Saxo Bank
Refleksioner og oplevelser af Yoga session med Camilla i forbindelse med arrangement for ISS Saxo Bank.
Camilla var inviteret ind som både en afrunding af første dagen på kurset samt en optakt til anden dagens kommende temaer. Det overordnede formål med kurset var, at deltagerne fra ISS skulle drøfte målsætninger, strategi og ambitioner. Ambitionen var klar – at være de bedste på alle niveauer med udgangspunkt i The Service Profit Chain. I optakt til denne drøftelse af ambitionerne og strategien for at nå målsætningerne, blev deltagerne sendt på en inspirationstur rundt i byen. Formålet med byturen var at blive inspireret og opleve hvordan andre mestre og brænder for sit fag. Inspirationsturen handlede om at opleve:
hvordan nogle arbejder med at forstå andres behov
at være engageret og
udviser stolthed for det arbejde man udfører.
Camilla’s opgave var i den henseende at træne og understøtte forudsætningerne for indfrielsen af ambitioner – at være nærværende. Nærvær er essentielt for bl.a. at kunne forstå andres behov, at være oprigtigt engageret og have modet og lysten til at udvise stolthed i sit job. Yoga sessionen blev anvendt som et meditationsredskab, som lederne kunne anvende i dagligdagen for at træne deres færdigheder i at kunne være mere nærværende i sit job. Et nærvær med sig selv. Yoga har en enestående evne til at vise kroppens og psykens sammenhørighed og hvordan krop og psyke influerer hinanden på godt og ondt. Camilla førte deltagerne igennem en række forskellige øvelser, der varierede i omfang og sværhedsgrad. Camilla er en meget kompetent og behagelig instruktør og formåede at gøre yogaen relevant og aktuel som et personligt ledelsesværktøj. Det var inspirerende for deltagerne at møde Camilla som brænder for det hun laver og som formår at møde deltagerne hvor de er. Camilla fik lavet en god optakt til dagens forsatte arbejde med ambitioner.
Thomas Staal, Erhvervspsykolog, ESES

Kunstakademiets Arkitektskole
Reference i forbindelse med Camilla Lund Sørensens undervisning på Kunstakademiets Arkitektskole

Som lærer og vejleder på Kunstakademiets arkitektskole finder jeg, at det er en vigtig del af undervisningen, at inddrage eksterne inspiratorer til at bidrage til løsningen af de stillede opgaver.

I forbindelse med en opgave jeg stillede for et hold bachelorstuderende sidste år “Et sted til meditation og stilhed – en pause i byen”, lykkedes dette på en rigtig fin måde. I opgaven skulle der fokuseres på begrebet akustik, men også på det at udforme rammen om et arrangement i en urban kontekst. Der var tale om et rum i en pavillon i en af byens parker eller på en af byens pladser.Det akustiske krav skulle primært være optimeret i forhold til begrebet meditation og stilhed. Der skulle i rummets udformning tages stilling til indholdets særlige karakter, ligesom der skulle tages hensyn til såvel stilhed, tale og den særlige musik, der kan benyttes ved meditative seancer.

Da jeg i anden sammenhæng havde mødt Camilla Lund Sørensen, som havde introduceret mig til yogaens forunderlige verden, inviterede jeg derfor Camilla ud på Arkitektskolen i forbindelse med introduktion af opgaven.

Hun skulle inspirere de studerende til at forstå hvilken stemning de skulle forsøge at opnå i deres pavillon, for at skabe et fuldendt rum – “Et sted til meditation og stilhed”.

Det var et par meget intense timer, hvor Camilla, sammen med de studerende, fandt frem til en række begreber i forhold til deres opgave.

Det var starten på et forløb, hvor de studerende i gennem de tre måneder opgaven varede ofte vendte tilbage til de samtaler, de havde haft med Camilla den første dag.

Camilla var med til den endelige fremlæggelse af opgaverne, og vi fik på den måde fuldendt forløbet. Alle besvarelserne fremstod på en arkitektonisk overbevisende måde, og alle de studerende havde arbejdet med – eller ud fra en række af de begreber, som de sammen med Camilla havde fundet frem til.
I forhold til min undervisning i forbindelse med dette studieforløb og netop i denne opgave, har det været utroligt lærerigt, og meget inspirerende for de studerende at inddrage Camilla Lund Sørensen.

Ja – måske er det frugtbart også i deres videre forløb af studiet?

Anne-Marie Kruse
Arkitekt MAA
Arkitekturlærer ved afd. 11
Arkitektur, design og industrielform
Kunstakademiets Arkitekts

Ledere og medarbejdere i Sundholm
Vi har haft undervisning af Camilla til en pædagogisk-faglig dag i Vuggestuen Sundholm. Forinden havde Camilla talt med os om vores behov for dagen, og lagde derefter et program med Yoga, snak om arbejdsstillinger / belastninger for kroppen og afspænding.
Det var en utrolig dejlig oplevelse for personalet. Camilla fik, med sin varme og naturlige anerkendelse, personalet ledet på vej til at bruge kroppens signaler til et nemmere arbejdsliv – uden smerter. Vi talte også om hvordan man kunne fylde sin krops resurse depoter op, uden misbrug af kaffe og sukker.
Camilla havde tegnet øvelserne, sådan at vi har, kunne bruge dem til hverdag. De bliver ofte brugt sammen med børnene både spontant og i planlagt rytmik.
Hver anden gang vi holder personalemøde, afslutter vi med at lave en afspænding, hvor vi bruger en CD, som Camilla har indtalt.

Tak for en utrolig dejlig dag, hvor personalet var i centrum. En dag hvor det, som ellers er tungt, blev nemt og positivt.

Med venlig hilsen
Ursula Lehmann Meier, Souschef

2 thoughts on “Medie og TV

Der er lukket for kommentarer.