Referencer

IMG_0175

Du er velkommen til at skrive din hilsen her og fortælle hvad du får ud af/fik ud af dit forløb hos Camilla på yogajordemoder eller på et af yogaholdende

21 thoughts on “Referencer

 1. Jeg har gået til yoga før og efter fødslen af min anden søn, og til fødselsforberedelse med min tredje hos Camilla. Til begge fødsler har jeg under veerne kunne stoppe lidt op indeni og hente viden om fødestillinger og vejrtrækning ind selvom der var stærke veer og baby et kort øjeblik fra at være ude. Den ene fødsel kraftfuld og vild og den anden kraftfuld og rolig – begge to med hver deres styrker, og begge virkelig velforberedte fordi vi som par havde været hos Camilla. Min mand vidste hvad jeg mente når jeg bad ham give mig akupressur og han kunne følge hvor langt jeg nogenlunde var udfra mit åndedræt og mine reaktioner på veerne. Han havde faktisk meget mere styr på det end jeg, og kunne derfor guide mig ift. de redskaber vi har lært. Med fødselsforberedelsen blev jeg mere bevidst om hvad jeg egentligt ønskede mig til fødslen, hvad der kunne være en hjælp, og selvom det under fødslen måske ikke var f. eks. afdæmpet lys jeg mente havde en effekt inden, var det lige det jeg havde brug for vidste jeg der i badekarret. Jeg oplevede at føle mig rustet til selv at træffe valg under fødslen og bare at være tilstede i den, på trods af at jeg ikke havde kontrol over veer, faser i fødslen og hvornår baby kom ud.

  Camilla har billeder hængende på sin væg af sine “lærere” i yoga og livet, og jeg har flere gange tænkt at jeg vil have et hængende af hende på min væg. Jeg tror ikke der går en dag uden jeg sender hende en tanke, eller aktivt bruger nogle af de redskaber jeg har lært hos hende – vejrtrækning, afspænding, solhilsner og finde tilbage til fokus. Jeg øver og prøver med alt hvad jeg har fået med mig fra Camilla.

  Like

  1. Det rør mig lige i hjertet 🙏🏽 ingen der formidler kan vist ønske sig mere end det du her skriver om. Tak for at skrive til mig. Vi ses igen
   Kærlige tanker fra mig

   Like

 2. I had Camilla’s birth class recommended to me by another Copenhagen expat, as a great one to take for an English speaker. I went in with a lot of anxiety, not only around an already difficult pregnancy but also birthing, navigating the medical system in a foreign country and what comes after that. To be honest, I wasn’t at all expecting any of that anxiety to be quelled by a birthing class – I just wanted to dispel some of the mystery surrounding birth as a first-timer.
  Camilla’s class not only exceeded our any expectations we have but left us both feeling incredibly buoyant and even maybe a little excited about the prospect of taking this journey together. Camilla is all at once, funny, relaxed, amazingly informative and knowledgeable about techniques and latest research but also about the emotional side of what goes into giving birth and becoming a parent. I walked out feeling like I could easily tackle what was ahead and feeling much, much less worried about it. This from someone who had readily decided that I wanted an epidural and to try to block out as much of the birthing experience at first convenience before doing the class.
  It also made my partner feel much more like he was an integral part of the process and brought us so much closer as we felt like we were going into this with our eyes open and as a team.
  Thank you Camilla! You were made to do this and I can’t even imagine how many couple you have helped on an almost indescribable level.

  Like

 3. I started at Camilla’s prenatal yoga class, and loved the way she creates a casual and friendly atmosphere where experiences, joys and doubts are shared while training your body for keeping up with the growing belly and preparing for birth.
  Also took my partner for the birth prep class, where we learned about all possible scenarios during delivery in a similar fashion. Sure enough, giving birth didn’t go exactly according to my plan – but thanks to Camilla we were well prepared and had a very positive experience, as much as giving birth can be!
  Continued with yoga after birth with Camilla, and appreciating the casual atmosphere in the class all the much more along with my baby.
  All in all, warmest recommendations for all the courses above I’ve tried.

  Like

 4. Min kæreste og jeg var til fødselsforberedelse hos Camilla, og vi var rigtig glade for, vi valgte netop det kursus. Vi fik et super kursus for en meget rimelig pris, og vi gik derfra med en god følelse af at være godt rustet til at tage de rigtige beslutninger i forhold til fødslen, og hvordan vi kan håndtere, hvis fødselsplanen måske ikke går som ventet.

  Det var rart, at dagen var delt op i, til at starte med, en teori-del og samtale om, hvad den ‘gode’ fødsel indebærer, og efter frokost, at have fokus på fysiske øvelser. Camilla havde enormt meget energi og var virkelig ‘på’ hele vejen igennem. Vi havde inden kurset læst en del om fødslens faser, men Camilla var rigtig dygtig til at tale om meget konkrete situationer og drejninger, som kan opstå i fødslens faser.

  Jeg synes virkelig, at vi kom rigtig godt omkring mange forskellige emner; både i forhold til graviditet, hospitals- vs hjemmefødsel, smertelindring, den ‘naturlige’ fødsel, komplikationer, moderkagen, parforhold og anatomi. Camilla underviser ud fra et super godt udgangspunkt, da hun er uddannet og autoriseret jordemoder, men også bringer den mere ‘holistiske’ dimension og tilstedeværenhed fra yogaen ind i sin undervisning. Derfra skaber hun et trygt rum for at tale om noget så fantastisk og personligt som fødsler og kroppen. Jeg kan varmt anbefale kurset!

  De bedste hilsener,
  Marie

  Like

 5. I attended Camilla’s birth-class together with my partner June 2019. I knew Camilla’s classes would be perfect for us after watching her YouTube interviews and the free material on Camilla’s website. Camilla looked to me as a curious person who are never afraid to questions the things she’s learned to ensure it’s the best option, technique or procedure and also Camilla seems to me as a person ready to learn, broaden perspectives though always grounded and routed in research.

  The birth class was beyond our expectations. First of all I was amazed that Camilla taught a 6-7 hour class with energy, passion and ability to keep our attention all the way through! Awesome! The set up was beautiful and it was such a great idea to share lunch together. It was a wonderful opportunity to connect with other sweet and likeminded parents.

  I can best describe Camilla’s class by comparing to when looking at an abstract painting, where you can’t quite make clear what is going on. But then imagine the painter comes to you and begin to explain what is on the picture. As he/she is pointing to random shapes suddenly an image appears to you and now you are able to experience its beauty. Camilla is the artist and she will help you to see the beauty in birth. We are only able to experience and see what we have been taught to see. Camilla will broaden your perspective so that you are able to create a perfect birth, no matter how it turns out, whether at home, at the hospital or in the car, whether a c section or natural birth, whether with medicine or no, you can have, and you deserve a perfect birth. Camilla will dress you so that you are able to make the best decisions for you and your baby !

  5 stars!

  Like

 6. Jeg har i forbindelse med graviditeten med mit tredje barn, gået til gravidyoga og fødselsforberedelse (sammen med min kæreste), hos Camilla.

  D. 18.02.2018 kom vores søn til verden og Camillas undervisning har betydet alt for vores oplevelse af fødslen.

  Jeg gjorde brug af to åndedrætsteknikker – kom i vand som smertelindring – brugte specifikke lyde og bevægelser til at komme igennem veerne – min kæreste talte “fødesprog” til mig, hvilket støttede og styrkede mig, da jeg var allermest presset.

  Vejrtrækningerne – det fuldkomne og fødeåndedrættet hjalp virkelig og den mentale forberedelse gjorde, at jeg ikke panikkede, som jeg havde frygtet. Jeg havde hele tiden overblikket, fordi jeg gennem Camillas undervisning var klædt på med viden og værktøjer til at at håndtere næste skridt i fødslen.

  Med Camillas undervisning kom jeg hjem til mig selv, fandt roen igen. Cirklen blev sluttet og denne fødsel har styrket mig i, at min krop og jeg kan samarbejde på allersmukkeste vis. At min krop og jeg kom igennem denne fødsel uden frygt og panik, og at den nu – så fint giver baby mad og heler op – og med tiden bliver sundere og stærkere, og lever længe sammen med mine 3 børn.

  Tusind tak for dig.

  I taknemlighed,

  Julie

  Like

 7. Min varmeste anbefaling til Camillas kursus. Det var det vigtigste redskab da jeg fødte min søn og det bedste jeg gjorde for min gravide krop og sind.
  Da jeg tilmeldte mig kurset troede jeg, at jeg skulle gå til yoga – men for mig var det slet ikke det yogaen det handlede om I sidste ende. Det rum som Camilla skaber, giver en ro og tryghed som er det dejligste sted på jorden, når man er gravid. Med sit skønne, kærlige væsen byder Camilla en ind med åbne arme og man kommer til at være mere nært beslægtet med hende, end nogen anden jordemoder på sin vej gennem graviditeten.

  Da jeg blev gravid tænkte jeg “fødslen bliver noget møg, og den skal bare overstås”, men jeg fik en helt anden tilgang til det, da jeg fandt ud af, at man kan arbejde med det og gøre det til en så god oplevelse som muligt.
  Jeg fik så meget brugbar viden at jeg følte mig 100% klar til fødslen og kendte til alle faser og mulige fødselsforløb. Derudover sad vejrtrækningen på rygraden, min ømme krop blev aflastet og jeg kendte alle de tegn som min krop gjorde og vidste, hvordan jeg skulle aflastes med forskellige øvelser når jeg var ude som hjemme. Jeg havde svær bækkenløsning og Camilla var så god til at udvise ekstra hensyn, og give mig alternative øvelser som jeg kunne lave under yogaen.
  Camilla formår at få en til at åbne sig op og fortælle frit om, hvordan man har det, så man tør stille alle de mange 1000 spørgsmål man har som gravid kvinde – også selvom det er i et rum med 20 andre gravide, for der bliver lyttet, og Camilla kommer altid med et relevant svar og sikrer sig, at man forstår det hun fortæller. Derudover er det så dejligt at mødes med andre gravide som er i den samme lidt usikre men kærlige del af livet.
  Jeg havde min kæreste med til heldags fødselsworkshop, som var helt forrygende for vores parforhold under graviditeten. Min kæreste blev klædt på til fødslen og lærte hvad jeg havde lært, så det var nemmere for ham at støtte mig undervejs i fødslen og forstå mit gravide sind med alt hvad det indebar.

  Like

  1. Kærlige mange tak for at dele og fortælle, det betyder så meget at høre hvordan det giver tryghed og hvor meget i får ud af forløbet – mange gode tanker herfra ❤

   Like

 8. Bange for at føde, blev vendt til at glæde mig 🙂
  Det har hjulpet mig helt utroligt meget at gå hos dig – både yoga og fødselsforberedelse. Jeg har faktisk altid været meget bange for at skulle føde, men efter at have været til dine yogatimer, blev fødslen stille og roligt vendt til en helt naturlig ting, som jeg følte mig sikker på, at jeg nok skulle klare. Jeg kom endda til at glæde mig til oplevelsen. Ikke kun dét, at endelig skulle møde mit barn, men også hele forløbet op til, som jeg efterhånden følte mig super forberedt til.
  Misja Helsingør

  Like

 9. Hello,

  we are an international couple Emil (Belgium-Danish), Anna (German) and little Mika (8 months old). We write about our experiences with Camilla as a pregnancy yoga teacher, the couple workshop and her as our doula.

  ANNA – WOMAN’S PERSPECTIVE

  I came back to Denmark being already pregnant. I was looking for birthing preparation classes and found Camilla’s yoga pregnancy classes.

  Camilla and her house

  Camilla is a wonderful person. She has a very loving, trusting and calming aura. She never stops learning and continues to develop in new areas. Even though she has so much knowledge and wisdom, she is respectful and open-minded about other opinions.
  The yoga classes and the couple workshop take place at Camilla’s home. Her house matches her warm personality and the cosy atmosphere in the yoga room with the fire place, yoga mats, pillows and blankets help you relax instantly.

  Yoga pregnancy classes

  The yoga classes were really nice. A room full of pregnant women – finally I felt understood. We did relaxing yoga positions, movements and breathing. We learned about birthing positions, active movements for helping progressing the birth, breathing techniques, sound techniques, and more. In the beginning of every class Camilla asked every woman about issues, pain or concerns, so that we could exchange experiences and get support from each other. If you had questions or concerns outside of class, you could always write an e-mail and it would get answered very thoroughly and quickly.

  Couple workshop

  The English speaking couple workshop was great. It really helped prepare us for birth as a couple and gave us tools. Especially for my husband it was nice to be included in the preparations and knowing how he could help me best. For me it really helped deepen the knowledge that I had learned during the yoga classes and clarify where I had understanding problems before due to the language (the yoga classes were taught in Danish).

  Doula

  Whilst getting to know Camilla during the yoga classes, I decided that I would like to have her as my doula. All the preparation together with her made me feel so confident and calm, that I even decided to do my first birth at home in a bath tub.
  The doula program included meetings before the birth at her or our home; writing my birthing plan; discussing and clarifying everything we needed to know or didn’t know yet; doing a pelvic floor alignment; guiding us through the birth with all her fantastic techniques; visiting after the birth to check if everything is ok; helping and giving advice with the baby; doing a vaginal exam and massage; discussing the birth and giving feedback; rebozo binding; supplying herbs for a vaginal steam bath; and much more.
  Camilla really did far more for us than the doula program actually included. She was more like a friend that was always there for us when we had questions or needed help.

  Birth

  The birth started one week before my due date. My contractions were manageable and so I could calmly wait for Camilla’s arrival and, with the support of my husband, already use the techniques we had learned.
  When Camilla arrived she was very present, clear and enthusiastic. Another midwife was present from the hospital that I hadn’t met before, but Camilla took the lead and was my main support. The birth took 11 hours and most time, including the crowning, happened in the bath tub. Everything went really well without complications.

  Sound technique

  I always had trouble using my voice to express myself and even to shout or sing. So during the birthing preparation I felt embarrassed and shy to do the sound techniques and didn’t really join in. But because I chose a natural birth at home, I had no choice then to use the sound techniques after all. It was extremely powerful and in combination with the breathing technique and movements, a good way to manage the pain. After giving birth I found myself singing every single day up until today.

  EMIL – MAN’S PERSPECTIVE

  As the whole birthing experience is mostly women-orientated, the man can easily be left out or ignored. Attending the couple workshop, it really gave me an insight on what I could do, but most importantly, what my role was in this experience; to support my wife with whatever she needed. Camilla made this clear, and never made me feel unnecessary or gave me a ‘cute you’re here’-look (which I often got at the hospital). She was not only supporting Anna, but she was supporting us as a couple/team. And that respect means a lot.

  THANK YOU

  We are extremely grateful that we found Camilla. She prepared us so well for becoming parents and the birth of our son. We are very glad that we are able to call her our friend and if we could, we would have her help with the births of our future children again.
  If I wouldn’t leave Denmark, I would very much like to become a yoga student of hers. I know I could learn so much from her.
  I also have to thank Camilla’s work partner and best friend Line (Nikoline), who is the helping hand in the background of the great work. She has joined the rebozo binding in my home to help take care of my son, while Camilla did the binding. My son fell asleep in her arms. When we had troubles finding a new place to live, she helped us with the search. She is very kind and helpful. And I have to say that she has the sweetest two year old son that I have ever met.

  We hope to see you again. You are always welcome to visit us in Munich or contact us if we can help you with anything!

  All the best, lots of love and hugs,

  Emil, Anna and little Mika

  Like

 10. “Min kæreste og jeg kan på det varmeste anbefale Camillas fødeworkshop for par. Vi har benyttet os af tilbuddet under vores anden graviditet og føler os nu bedre afklaret og rustet til den forestående fødsel. Camilla har en meget naturlig og direkte facon, der i samspil med hendes store viden som jordmoder gør, at at man straks føler sig i trygge hænder. Hun forstår at imødekomme den enkeltes og kønnenes forskellige behov samt formidler budskaber på en letforståelig og humoristisk måde. – Nina”

  Like

 11. Da jeg for syv et halvt år siden ventede mit første barn, gik jeg til gravidyoga hos Camilla, og fik lært en masse om vejrtrækning, bevægelse, afspænding etc., som især kom mig til gavn under fødslen. Efter min søns fødsel fortsatte jeg på efterfødsels yogaholdet til han var knap et år gammel – det er så hyggeligt, og en god mulighed for at få lidt mor tid.
  Jeg fandt hurtigt ud af hvor erfaren og kompetent Camilla er ift. graviditet, fødsel, babyer, det at være nybagt mor, og de følelser der følger med lykkerusen over det lille vidunder man har skabt.

  Så da jeg sidste år blev gravid med mit andet barn, vat jeg slet ikke i tvivl om, at jeg igen skulle gå på et af Camillas gravidhold. Det viste sig så desværre ikke at passe helt sammen med andre aktiviteter i vores lille familie, så jeg besluttede mig i stedet for at deltage på en af Camillas fødeworkshops for lige at få genopfrisket teknikerne omkring vejrtrækning, fødestillinger, bevægelse og afspænding.

  Jeg mødte forventningsfuldt op til fødeworkshop, og efter en lille snak med Camilla omkring min graviditet og nogle ting der havde væltet min lille families verden, kom så et tilbud , som var så overvældende, men ikke svært at sige ja tak til. Camilla tilbød mig nemlig sit Doula forløb – det kom til at have afgørende betydning for resten af min graviditet, fødslen og den første tid efter.
  Det var rigtig rart at have mulighed for at kunne tale om de følelser der for mig var svære op til fødslen, de ting jeg var bange for skulle blive en gentagelse af min første fødsel (som var relativt lang), lave en ønskeliste og tale om muligheder hvis nu ønskerne ikke helt kunne opfyldes.

  Men der var især to ting i forløbet, der var særlige vigtige for mig – tillid og tryghed. Det at have Camilla med ind på fødestuen, et så fantastisk menneske, som jeg på forhånd havde fuld tillid til, det var for mig trygheden. Følelsen af at have denne tryghed betød alt.
  Camilla er en gave at have med til en fødsel, hun gav mig så meget nærvær, kærlig omsorg og støtte, guidede mig med sin blide stemme gennem fødslens faser, mindede mig om vejrtrækning når jeg næsten glemte at trække vejret, opmuntrede lige der hvor jeg var ved at give op, lagde sine magisk varme hænder på min lænd, hvor veerne nev allermest, og var så opmærksom på hvad jeg havde brug for inden jeg selv fik sagt det.
  Og med alt det, og en del bevægelse og lidt alternative fødestillinger end at ligge på ryggen, lykkedes det at få lillepigen ud på noget kortere tid end da storebror meldte sin ankomst.

  En uges tid efter fødslen, fik vi snakket det hele igennem, det var rart at få landet nogle ting, og vendt nogle følelser ift. at blive mor igen, storebrors reaktion mv.

  I dag er det præcis 10 måneder siden min smukke lille datter kom til verden. Tusind tusind tak søde Camilla, fordi du var min medkvinde ved Sofies fødsel, tak for støtten, hånden at holde i, og fordi du var med os hele vejen fra næsten første ve – du vil for altid have en helt særlig plads i vores hjerter.

  Like

 12. Jeg kan varmt anbefale Fødeworkshoppen for par hos Camilla.

  Jeg havde ikke rigtig nogle forventninger til workshoppen.
  Jeg havde dog hørt min kones fortællinger efter hun har været til yoga, om Camillas sjove og farverige personlighed, der var respekteret blandt veninderne og var med til, at hun selv startede der.

  Fødeworkshoppen var en grundig gennemgang af fødslen fra start til slut og af de teknikker og øvelser, som min kone havde lært.

  Jeg føler mig nu klædt på til at assistere på en langt bedre måde end hvis jeg ikke havde deltaget i kurset.

  Mvh Erik

  Like

 13. Da jeg blev gravid ledte jeg med det samme efter noget yoga, jeg kunne gå til og jeg fandt Camilla, som jeg kunne se, havde en baggrund som jordemoder og nu også er doula. Det var rigtig vigtigt for mig, at have en underviser, der ved hvad hun taler om. Så derfor valgte jeg Camilla

  I starten var jeg lidt skeptisk, for har været vandt til flow yoga eller vinyasa yoga, crossfit osv. Og det er altså ikke den super hårde yoga, man laver hos Camilla, men pludseligt begyndte det at give super god mening, at geare ned, finde mig selv og forberede min krop og mit sind til at føde! Jeg fandt ud af, at min krop og hjerne havde brug for det frirum, man får hos Camilla og ikke mindst den betryggende viden man får HVER gang, man er til yoga.

  Jeg fik min mand overtalt til at tage med på den par-workshop, Camilla har og efter den følte jeg mig helt parat til at føde. Nu vidste jeg og min mand lige hvad der skulle ske, hvad der kunne gå galt og hvad vi så kunne gøre, hvad vi kunne til- og fravælge under fødslen mht. smertestillende og f.eks. igangsættelse, som man ikke er så godt oplyst omkring via sygehusenes fødselsforberedelse.

  Teknikkerne, vi lærte på workshoppen, blev flittigt øvet herhjemme og det blev til en dejlig stund hver dag, hvor vi øvede og puttede og fik snakket tingene igennem.
  Min mand og jeg blev efter workshoppen meget ærlige overfor hinanden. Det var vi blevet opfordret til af Camilla og det har været en kæmpe hjælp før, under og efter fødslen; Hvis jeg var ked af det eller nervøs over noget, vidste min man, hvad det handlede om og så kunne vi snakke om dét , under fødslen, vidste min man (næsten) hele tiden, hvad jeg ville have og nu kan jeg åbent snakke med ham om, at amning er svært, at jeg er nervøs over om jeg gør tingene rigtigt eller noget helt tredje og så har han lettere ved at støtte mig og berolige mig.

  Under selve fødslen kunne vi/nåede vi ikke at bruge så mange teknikker. For det første var jeg blevet sat igang dagen efter termin med piller pga. lav vægt på den lille. Så da vandet gik imens jeg stadig var på akutmodtagelsen, skulle jeg hele tiden være koblet på en CTG måler og måtte ikke bevæge mig i sengen. Så her puttede min mand ved siden af mig i sengen og nussede indtil vi blev overflyttet til fødegangen og her kunne jeg få lov at bevæge mig rundt og bruge bevægelse til at få pigen ned og holde smerterne ud.
  For det andet gik fødslen virkeligt hurtigt! Det var ikkr på en ubehagelig måde, at det gik hurtigt, for jeg havde min indre ro og min viden om alle faserne, alt hvad der skete og min mand vidste præcist hvad han skulle gøre og hvad jeg ikke ville have og ville have, som han kunne sige, hvis jeg ikke kunne snakke under en ve.

  Jeg klarede mig med lidt lattergas og en varmepude som smertestillende og havde født på 9,5 timer efter vandafgang og det hele havde været en fantastisk oplevelse, hvor jeg hele tiden var med og forholdsvis rolig.
  I mine journal-papirer, står der flere gange, at jeg er afslappet mellem veer, takler veerne godt, bruger gode teknikker og har styr på presseteknikken fra start. Til slut står der FLOT FØDSEL! Selvom det var mig, der gjorde det hårde arbejde, er jeg sikker på at Camilla har en stor finger med i spillet. Jeg er sikker på, at jeg ikke havde klaret det med så meget ro og overskud, hvis ikke jeg havde deltaget i Camillas tilbud.

  Tusind tak, Camilla! Vi ses til efterfødselsyoga lige om snart!

  Like

 14. Kære alle jer kommende fædre (og mødre) jeg vil gerne dele en lille historie med jer.

  Min hustru Lene startede i begyndelsen af hendes graviditet til yoga hos jordemor Camilla, og hver gang hun kom hjem fortalte hun – med stor entusiasme – om deres små samtaler omkring deres graviditet inden de startede træning.
  Jeg tænkte “nøj hun kommer til at være ekstremt velforberedt til når hun skal føde” Da Lene en dag kom hjem og sagde at Camilla holdt et privat fødsels forberedelses hold, sagde jeg med det samme “top det gør vi”.

  Til dagligt arbejder jeg som pilot. En meget vigtig fase i min arbejdsdag er den briefing vi giver hinanden når dagen starter, hvor alle aspekter i flyvningen gennemgås. Med en sådan grundig gennemgang er vi alle forberedt på det meste og derved trygge ved opgaven frem for os.

  Efter en hel dag i Camillas selskab med undervisning i alle aspekter omkring fødslen og dens vidunderlige faser, muligheder og eventuelle problematikker følte jeg mig “fit for flight” nu kunne vores lille søn bare komme ud til os, vi var helt klar.

  Da min hustru gik i fødsel gik det hele meget hurtigt (førstegangs fødende) Vandet gik kl 22:00 i et kæmpe plask – og med det samme var der under 30 sekunder mellem veer’ene. Da vi ankom til hospitalet var hun 4cm åben og havde pressetrang. Alle planer om vand og en aktiv fødsel med forskellige øvelser blev med det samme skrottet. Inden for 2 timer efter første ve, havde hun åbnet sig 9cm. Bedøvelsen nåede hun ikke at få, så hun kæmpede sig tappert gennem de stærke og effektive veer med åndedrættet og lattergas som eneste lindring.

  Jeg græd lidt hver gang Lenes ansigts udtryk viste at hun kæmpede sig gennem endnu en kraftig ve – men til trods for at jeg følte håbløst hjælpeløs – ude af stand til at tage smerten for hende, så følte jeg samtidigt en indre ro og tro på at der nok skulle gå. Vi trak vejret sammen og jeg sørgede for at Lene fik Ilt og lidt vædske ind i mellem hver tur med masken.
  Jeg var forberedt på alt. Og da de skulle måle vores lille søns værdier på hans lille hoved – var jeg helt med på hvad der forgik. jeg fulgte med på STAN og kunne se at vores lille søn blev klemt godt under hver ve. Fødslen forsatte normalt og vores søn kom til verden på helt naturlig vis.

  Camilla er en af de bedste undervisere jeg nogensinde har mødt. Hun forberedte min hustru og jeg på fødslen i en sådan grad, at jeg følte jeg effektivt kunne hjælpe min hustru selv uden indblanden fra en jordemor. Hun er fantastisk til at formidle sin viden og ekspertise.

  Faktisk sad jordemoderen næsten kun på sidelinjen og roste os uendeligt meget for vores samarbejde.

  Nu er vi mor og far til lille Sebastian. En dag med Camilla er der hele værd og mere til. Vi ønske jer en dejlig fødsel fyldt med viden og overskud.

  Like

 15. Hej Camilla
  Jeg var med min kone til 3 timers fødeworkshop og vil bare sige, at det var helt fantastisk.

  Jeg havde ingen ide om hvad jeg kunne forvente eller tidligere været til nogen form for yoga, så jeg havde kun den information som min kone er kommet hjem med fra hendes yoga hold for gravide. Men jeg synes, at din forklaring, indlevelsesevne og forklaringer var fantastiske.

  Min kone har fulgt flere yoga for gravid, og gennem det hun havde lært på holdene, havde jeg en ide om hvad hendes rolle var under fødslen-men ikke hvad jeg skulle gøre eller foretage mig for at hjælpe bedste muligt under fødslen. Under workshoppen fik jeg redskaber og et overblik over hvordan jeg kan hjælpe og støtte min kone under fødslen- og hjælpe mit kommende barn til verden.

  Jeg var meget interesseret i at deltage i workshopen og mener at vi begge har fået mange ting at tænke over, gode råd om kommunikation og en masse redskaber vi kan bruge både før under og efter fødslen. Jeg kan kun sige at Camilla er utrolig god – og vil anbefale andre mænd, at deltage i disse workshops.

  Hilsen Jesper

  Like

 16. Jeg gik til yoga for gravide og nåede to hold før fødslen. Det var helt fantastisk både at møde andre gravide og de 15 minutters spørgetid før hver yogasession var guld værd. Dels var det rart at høre, at andre gik med de samme spørgsmål, dels var Camillas svar guld værd, da hun virkelig ved ALT om graviditet og fødsler. Hun tog sig god tid til at uddybe, og der var plads til både tårer og grin undervejs.

  Selve undervisningen var som balsam for krop og sjæl. En af gangene var konverteret til en fødeworkshop for kvinder, hvor vi gennemgik fødslens faser, vejrtrækningsøvelser og stillinger til hver fase. Dette havde jeg kæmpe glæde af under fødslen.

  Min mand og jeg valgte desuden en 1:1 fødselsforberedelse, hvor vi begge blev klædt fuldstændig på til fødslen og min mand havde stor glæde af at vide, hvordan han kunne støtte mig under fødslen.

  Selve fødslen gik over al forventnin, og jeg bevarede en ro og arbejdede mig igennem veerne med dybe vejrtrækninger. Desværre gik det så stærkt til sidst, at jeg fik en 3. gradsbristning og blev opereret, men takket være yogaøvelserne havde jeg oparbejdet en stærk bækkenbund, som virkelig kommer mig til gode nu, hvor jeg er i gang med genoptræning.

  Jeg har netop tilmeldt mig efterfødselsyoga hos Camilla og glæder mig allerede til at starte. Jeg kan varmt anbefale alle at gå hos hende.

  Like

 17. Under min graviditet ledte jeg med lys og lygte efter noget yoga for gravide, og blev anbefalet Camilla af en veninde, der selv havde gået på holdet for gravide hos Camilla. Jeg meldte mig straks til, og er så heldig at jeg har nået to yogahold for gravide og en workshop i fødselsforberedelse inden min termin i slutningen af december. Det er guld værd, at kunne stille sine spørgsmål til en jordmoder hver uge, træne vejrtrækning og yoga og få professionelle svar på sine spørgsmål! Både min mand og jeg føler os godt forbedredte på fødslen og livet som kommende forældre. Jeg kan på det varmeste anbefale Camilla, yoga for gravide og fødselsworkshoppen.
  De bedste hilsener
  Lea Rasmussen

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s