Samtaler

 

Samtaler før Fødslen

pexels-photo-266094.jpegGod tid til at gennemgå tanker og ønsker for fødslen. Hvad betyder noget for dig, hvad kan du selv gøre for at blive helt parat til fødslen. Ved du hvad du føler er vigtigst, hvad du ønsker eller hvad præcis du måske er bekymret for og ved du hvordan du kan skaffe dig tryghed og viden ?

Jeg lytter til mange gravide der fortæller om deres tanker, følelser og ønsker omkring fødslen, uden at de egentlig får et overblik eller får klarhed over hvad der er vigtigt for dem, lidt som at lede efter nøglen i tasken når den er i jakkelommen og efter min erfaring er det i de små lommer at nøglerne til den gode fødsel ligger gemt.
Som jordemoder og med min baggrund har jeg god indsigt i præcis hvad det er der rumsterer i graviditeten og jeg hjælper dig/jer til at få klarhed og indsigt.
Vi kan komme rundt i alle emner omkring fødslen og der er god tid til at finde frem til det der er vigtigt for dig. Viden, tryghed, nærvær og en klar kommunikation skaber den gode fødselsoplevelse. (Skype eller viber,  hvis du ikke har mulighed for at komme her i Hørsholm.)

Samtaler

Første møde 750 kr 1,5 time
Følgende 550 60 min
Booking af 2 x 60 min 1000 kr
(tilskud fra Danmark )

 

Gravid 1. Tryg landing, sund krop og samarbejde
Bækkenbehandling af partner og forberedelse til en god graviditet. Partner deltager så i får redskaber med hjem til at lindre gener og forberede kroppen optimalt til fødslen. Vi runder særlige emner der er vigtige for jer så i kommer trygt videre i graviditeten med god indbyrdes kommunikation får i tunet ind på jeres værdier og tanker og kan styrke familien og kommunikationen allerede i graviditeten.

Gravid 2. Forbered fødslen, sammen og aktivt
Fødselsklar konsultation. Alignment af bækken, led og afspænding af bækkenbunden før fødsel. Bækkenbehandling udføres imens din partner lærer teknikkerne og vi samler op på graviditeten og får fat i ønsker om fødslen. Din kommende fødselsplan skabes og jeres tanker og følelser bliver klarere på de særlige hensyn i har i denne graviditet. I får redskaber med hjem til at forberede kroppen optimalt inden fødslen og bliver klare på hvad i kan og ønsker under fødslen. I får redskaber til at mindske bristninger og akkupressur og kropsøvelser der kan laves hver dag hjemme sammen og individuelt.

Gravid 3. Termin klar mor Nu !
Du er ved termin og vi laver en fødeklar session der kan indeholde lydbehandling, afspænding af bækken og bækkenbund, rebozo og samtale. Vi undersøger hvad der evt ligger og hindrer din krop i at fødslen går igang. Din krop får et fødeboost og en afspænding dybere end du kan forestille dig, vibrationer når dybere ind og er med til at klargøre til fødslen.Hvis der skal laves fysisk rebozo skal partner med og lære det, da jeg ikke udfører rebozo pga diskusprolaps.

Gravid 4. Alm jordemoder konsultation med samtale. Har du emner du ønsker afklaring på, spørgsmål til din graviditet eller ønsker at vende sidste fødselsoplevelse tilbyder jeg samtaler. Måske du er i en særlig svær livssituation og har brug for extra tid til med din jordemoder til at få ro og fokus.

Første møde 750 kr 1,5 time
Følgende 550 60 min
Booking af 2 x 60 min 1000 kr
(tilskud fra Danmark )

 

 

Samtaler efter fødslen

pexels-photo-428388.jpegSe din fødsel klart. Få gennemgået din fødsel, få “oversat” journalen og dan dig et overblik over tid og proces, og til at huske oplevelser, følelser og  lad fødslen finde sin plads. Uanset hvordan du oplevede din fødsel, som  fantastisk styrkende , omgivet af stor kærlighed, eller du følte dig misforstået eller sidder tilbage med mange spørgsmål om alt muligt, så er fødslen en oplevelse som sidder hos os resten af livet. Den slags oplevelser er vigtige at se klart og komme styrket igennem til den nye periode hvor du er nybagt mor.

Energien kan sidde i kroppen og i tankerne efter en fødsel og stagnere og tærre på dig. Det sindet ikke får løst og de spørgsmål vi ikke kender svaret på, vil blive ved med at vende tilbage til os og kan give uro i sindet. Du har brug for al din energi som nybagt mor og en af måderne hvorpå du bliver klogere på situationen, så den kan få ro og finde sin plads, er at få fortalt om den.

Samtalerne er jordemoder faglige og ikke terapeutiske. Du skaber klarhed ved at fortælle historien, får klarhed over hvad og hvorfor, afstemme journalen og forstå alle tiltag og handlinger. Det er lidt som at ligge et puslespil. Fødslen og dine reaktioner og følelser forståes og ses klart. Det er vigtigt at komme ind til de følelser der kan blokerer for en god barsel eller hvis du blir gravid igen og noget dukker op, fødsler er noget af det vigtigste vi oplever, de er med til at forme os og styre os med mindre vi får styr på dem.

Du tilbydes beroligende lyd og kropslig berøring og rebozolukning som afrundingsritual på din graviditet og fødsel, hvis du har lyst til at få kroppen med i bearbejdningen af fødslen. Enkelt konsultation 1,5 time min 750 kr

Efterfødsel Doula, postpartum doula – forløb med samtaler nærvær og beroligende stunder i den svære nyfødttid – bufferen mellem før og nu, støtte så du lander blødt og ikke springer de vigtige følelser og tabuer over og får den gode barsel langsomt og blidt ind i dit tempo. Lige efter fødslen oplever mange at noget mangler, det der var engang, vores mor bedstemor, veninde der har tid at vende hverdagen med os og det nære samfund hvor vi ikke føler os alene og hvor der er støtte til os i den nye tid. Vi er overladt meget til os selv med den nyfødte og det er ikke godt i en tid hvor vi er under allermest forandring, forløbet tilbydes i løbet af det første år.

Pris og valg af forløb:
3 besøg 2 timer 2500
2 besøg af 2 timer 2000
(tilskud fra Danmark )

 

Klar til fødsel

photo-1467766864651-0f10ea01c1bcKlar til fødsel: Alignment af bækken led og afspænding af bækkenbunden før fødsel, så du sørger for at den bløde fødselsvej er optimal før fødslen. Rebozo instruktion for fødepartner, i skal begge med. Der gives ikke rebozomassage men partner lærer det. Du får vejledning i stillinger, åndedræt og akkupressur. Hvis du ønsker det, instrueres du i lyd og øvelser og stillinger der forbereder kroppen, livmoder og muskler til at arbejde med veerne. Sessionen kan også benyttes hvis du har lidt svært ved at hvile er øm eller er træt i kroppen. 1,5 time 750 kr

 

One thought on “Samtaler

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s