Yoga Sorg 

At miste et barn
Ingen sorg siges at være større og jeg kender mange der har mistet, enten i maven eller efter livet i maven. Det kan være svært at sidde i grupper med gravide eller opleve ikke at ville fortælle det højt i de sammenhænge du er i for ikke at gøre de andre forskrækkede, eller blive modtaget akavet og høre på for mange misforståede velmenende “råd” eller spørgsmål der gør dig mere ensom.

Uanset om du går på et yogahold for alle med en krop der har mistet, eller igen er gravid, sidder i ofte mange sammen der har samme livserfaring. I sidder lige ved siden af hinanden på holdene uden at vide at hende på puden ved siden af også har mistet. Jeg ved det, og ønsker i møder hinanden – også selvom det er lang tid siden du har gået her – så er du velkommen – lad jeres erfaringer blive styrke og forståelse og fællesskab for de andre.

Vil gerne invitere jer første gang til yoga og en lille snak
Du kan komme selvom du er gravid eller lige har mistet, her er alle velkomne og dvs du også kan møde nogen der er gravide herude når du deltager den dag, hvilket er svært for nogen.

Yoga for dig der har mistet
Tid:    19.15-20.45
Pris:  50 kr per gang
skriv email hvis du er interesseret kontakt@yogakey.dk

Her er en gruppe i Nordsjælland hvor fokus er på kroppen og at der er plads til dig i sorg uanset hvor lang tid siden det er.
Du kan skrive dig op til at få info om hvornår vi næste gang mødes, når vi bliver en større gruppe, så mødes vi oftere.
Hør mere om indhold og formål hos Camilla på kontakt@yogakey.dk

Min faglige baggrund for at køre grupperne i yoga er Jordemoder, yogalærer, lydterapeut, med traumeoverbygning fra integral somatic psychology v PhD Raja Selvam
– Integral Somatic Psychology™ (ISP™) is an approach to improve therapeutic outcomes through greater embodiment of all aspects of experience and all levels of the psyche.
Integral Somatic Psychology was developed by Raja Selvam, PhD. It is a comprehensive approach to embodiment based on Western as well as Eastern psychology. It is currently taught in over a dozen countries in North America, Europe, and Asia. Integral Somatic Psychology is not another approach to doing therapy. Nor is it a spiritual path. It is a complementary modality developed to increase the effectiveness of psychological work in any therapeutic or spiritual approach.

hvide-blomster