Event & personlig træning

Enetimer i Yoga for gravide
2007-Yogamidwife-060(Retro50)Enetimer i yoga for gravide og fødselsforberedelse. Øvelser der kan bruges i dagligdagen, åndedrætsopmærksomhed, personligt program, afspænding og meditationsøvelser. Opmærksomhed i hverdagen, styrker kendskabet til krop og åndedræt. Yoga forbygger stress og smerter. Du sætter aktivt ind og opnår ro og harmoni i en tid med mange tanker og forandringer. Vi mødes 2-3 til gange i graviditeten eller efter behov. Jeg anbefaler minimum 2 gange. Du får eget program at arbejde med hjemme.

Første møde 750 kr 1,5 time
Følgende 550 60 min
Booking af 2 x 60 min 1000 kr
(tilskud fra Danmark )

 

 

Tid til mor med Yoga efter fødslen
2007-Yogamidwife-047(Retro50)Efter fødslen er du i forhøjet beredskab og nogen dage er det svært at få ro og hvile. Din opmærksomhed er hos barnet, der har behov for dig 24 timer i døgnet. At stå til rådighed for et lille væsen kræver at kunne bevare kontakt til dig selv. Energi, følelser og overskud veksler fra dag til dag. Du får øvelser som styrker dig i den særlige tid efter fødslen. Du lærer at hente ressourcer indefra og via afspænding kan mange timers søvn indhentes. Yoga gavner krop og sind, og overskuddet vokser til gavn for dig og dit barn. Du får udarbejdet eget program at arbejde med og efterfølgende samtale om programmet. Det kan være en god ide, du har en i nærheden der passer barnet, og kan hente dig hvis barnet har behov.

Første møde 750 kr 1,5 time
Følgende 550 60 min
Booking af 2 x 60 min 1000 kr
(tilskud fra Danmark )
Personlig Yoga træning
2007-Yogamidwife-068(Retro50)Ud fra dine behov, din krop og din tidsmæssige formåen får du eget program. Du får grundig forståelse af elementerne i dit program, til træning på egen hånd. Holdningskorrektion, sundere bevæge mønstre, yoga, åndedrætsøvelser og dybdeafspænding. Yoga kan effektivt forbygge stress og hvis du lider under stress kan yoga blive din vej ud, yoga gavner ikke kun kroppen, men hele mennesket. Har du har ønsker i en kortere eller længere periode, ønsker du dybere vejledning, er du velkommen til at kontakte mig. Pris varierer alt efter, antal gange og indhold.
Vi mødes første gang 1,5 time, taler om din krop, dit behov for særlige indsatsområder, mentalt fysisk smerter etc, laver kropsanalyse og efterfølgende udarbejder jeg dit Yogaprogram, når vi mødes 2 gang får du vejledning af 1 times varighed.

Første møde 750 kr 1,5 time
Følgende 550 60 min
Booking af 2 x 60 min 1000 kr
(tilskud fra Danmark )
se www.yogakey.dk

 

 

Dit eget Yoga program
personlig træning
Går du allerede på et hold og ønsker du at træne hjemme, et par gange om ugen eller små sessioner dagligt, laver jeg et yogaprogram til dig, ud fra samtale om din tidsmæssige formåen og mit kendskab til dig og din krop. incl efterfølgende samtale og justeringer i yoga program. Pris 200 kr.

 

Mentorordning for yogalærere
2007-Yogamidwife-043(Retro50)
Vil du fordybe dig og modtage vejledning ang din træning og undervisning, så har jeg mentorordninger, der oftest forløber over flere år. Du får vejledning i nye fokusområder, egen praksis, hjælp til markedsføring, gruppedynamikker, din rolle som lærer eller hjælp til variationer og elever med udfordringer eller kroniske sygdomme. Skriv email til kontakt@yogakey.dk, og skriv hvor du er uddannet om du ønsker uddannelse i særområder, mentor ordning, eller en at spare med læs mere på siden her 

 

 

 

Gavekort
Vil du forkæle en ven, gravid eller nybagt mor, kan du give undervisningen som gave,  jeg sender gerne gavekort via mail, eller du kan hente et i butikken.

 

Yoga for virksomhed, møder og event
deathtostock_creative-community3Virksomheder, sær arrangementer, klubber, fester og lign:
Længere forløb på jeres arbejdsplads, eller enkelt dag med yoga eller De 5 tibetanere.
Prisen afhænger af antal mennesker og tid, kontakt mig per mail med oplysninger om dato og ønsker, så modtager i et tilbud. Se hjemmesiden www.yogakey.dk

 

DET MED SMÅT
Aftale betingelser : Ved indgået aftale om personlig træning, betales beløb forud og dette refunderes ikke hvis du aflyser mindre end 3 dage før.

 

One thought on “Event & personlig træning

 1. Referencer

  Lundbeck global leadership development courses

  Det har været en stor fornøjelse at have dig med på LUNAR leder-progammet hos Lundbeck. I det pressede program med lange dage, er netop din yoga-time en helt uundværlig aktivitet. Du får åbnet deltagernes øjne for, hvor stor betydning de daglige “åndehuller” har for deres udholdenhed og motivation. Skal de holde til leder-jobbet i længden skal de finde metoder til at restituere på – og dit tilbud fungerer rigtig godt.

  Din venlige insisterende og fleksible facon lokker dem ombord i øvelserne – og du fastholder dem med rolig og empatisk autoritet, så de får det fulde udbytte af aktiviteten.

  Det er en fornøjelse at arbejde sammen med dig – og jeg ser frem til din deltagelse på kommende LUNAR hold.

  Med venlig hilsen Søren Mollerup IMPLEMENT Consulting Group

  God service kan fremelskes

  De fleste mennesker er hverken ugidelige eller ubegavede. De mangler dog ofte en klar definition for, hvad god service er, samt rammer for hvad virksomheden forventer af dem – ikke i forhold til de konkrete dagligdags arbejdsopgaver, men hvordan det forventes og håbes, at de vil opføre sig som mennesker i samspil med andre mennesker – kort sagt evnen til at forstå og sætte sig ind i andre menneskers behov.

  Nærvær er en af nøglerne til bedre at forstå gæsternes behov og yoga med Camilla Lund er en fantastisk dejlig, inspirerende, behagelig og praktisk måde at træne nærvær på. Jeg kan til enhver tid på det varmeste anbefale Camilla.

  Iben Marburger Juul, Direktør & Stifter af Marburger Human Value

  ISS Saxo Bank

  Refleksioner og oplevelser af Yoga session med Camilla i forbindelse med arrangement for ISS Saxo Bank.
  Camilla var inviteret ind som både en afrunding af første dagen på kurset samt en optakt til anden dagens kommende temaer. Det overordnede formål med kurset var, at deltagerne fra ISS skulle drøfte målsætninger, strategi og ambitioner. Ambitionen var klar – at være de bedste på alle niveauer med udgangspunkt i The Service Profit Chain. I optakt til denne drøftelse af ambitionerne og strategien for at nå målsætningerne, blev deltagerne sendt på en inspirationstur rundt i byen. Formålet med byturen var at blive inspireret og opleve hvordan andre mestre og brænder for sit fag. Inspirationsturen handlede om at opleve:
  hvordan nogle arbejder med at forstå andres behov
  at være engageret og
  udviser stolthed for det arbejde man udfører.
  Camilla’s opgave var i den henseende at træne og understøtte forudsætningerne for indfrielsen af ambitioner – at være nærværende. Nærvær er essentielt for bl.a. at kunne forstå andres behov, at være oprigtigt engageret og have modet og lysten til at udvise stolthed i sit job. Yoga sessionen blev anvendt som et meditationsredskab, som lederne kunne anvende i dagligdagen for at træne deres færdigheder i at kunne være mere nærværende i sit job. Et nærvær med sig selv. Yoga har en enestående evne til at vise kroppens og psykens sammenhørighed og hvordan krop og psyke influerer hinanden på godt og ondt. Camilla førte deltagerne igennem en række forskellige øvelser, der varierede i omfang og sværhedsgrad. Camilla er en meget kompetent og behagelig instruktør og formåede at gøre yogaen relevant og aktuel som et personligt ledelsesværktøj. Det var inspirerende for deltagerne at møde Camilla som brænder for det hun laver og som formår at møde deltagerne hvor de er. Camilla fik lavet en god optakt til dagens forsatte arbejde med ambitioner.
  Thomas Staal, Erhvervspsykolog, ESES

  Kunstakademiets Arkitektskole

  Reference i forbindelse med Camilla Lund Sørensens undervisning på Kunstakademiets Arkitektskole

  Som lærer og vejleder på Kunstakademiets arkitektskole finder jeg, at det er en vigtig del af undervisningen, at inddrage eksterne inspiratorer til at bidrage til løsningen af de stillede opgaver.

  I forbindelse med en opgave jeg stillede for et hold bachelorstuderende sidste år “Et sted til meditation og stilhed – en pause i byen”, lykkedes dette på en rigtig fin måde. I opgaven skulle der fokuseres på begrebet akustik, men også på det at udforme rammen om et arrangement i en urban kontekst. Der var tale om et rum i en pavillon i en af byens parker eller på en af byens pladser.Det akustiske krav skulle primært være optimeret i forhold til begrebet meditation og stilhed. Der skulle i rummets udformning tages stilling til indholdets særlige karakter, ligesom der skulle tages hensyn til såvel stilhed, tale og den særlige musik, der kan benyttes ved meditative seancer.

  Da jeg i anden sammenhæng havde mødt Camilla Lund Sørensen, som havde introduceret mig til yogaens forunderlige verden, inviterede jeg derfor Camilla ud på Arkitektskolen i forbindelse med introduktion af opgaven.

  Hun skulle inspirere de studerende til at forstå hvilken stemning de skulle forsøge at opnå i deres pavillon, for at skabe et fuldendt rum – “Et sted til meditation og stilhed”.

  Det var et par meget intense timer, hvor Camilla, sammen med de studerende, fandt frem til en række begreber i forhold til deres opgave.

  Det var starten på et forløb, hvor de studerende i gennem de tre måneder opgaven varede ofte vendte tilbage til de samtaler, de havde haft med Camilla den første dag.

  Camilla var med til den endelige fremlæggelse af opgaverne, og vi fik på den måde fuldendt forløbet. Alle besvarelserne fremstod på en arkitektonisk overbevisende måde, og alle de studerende havde arbejdet med – eller ud fra en række af de begreber, som de sammen med Camilla havde fundet frem til.
  I forhold til min undervisning i forbindelse med dette studieforløb og netop i denne opgave, har det været utroligt lærerigt, og meget inspirerende for de studerende at inddrage Camilla Lund Sørensen.

  Ja – måske er det frugtbart også i deres videre forløb af studiet?

  Anne-Marie Kruse
  Arkitekt MAA
  Arkitekturlærer ved afd. 11
  Arkitektur, design og industrielform
  Kunstakademiets Arkitekts

  Ledere og medarbejdere i Sundholm

  Vi har haft undervisning af Camilla til en pædagogisk-faglig dag i Vuggestuen Sundholm. Forinden havde Camilla talt med os om vores behov for dagen, og lagde derefter et program med Yoga, snak om arbejdsstillinger / belastninger for kroppen og afspænding.
  Det var en utrolig dejlig oplevelse for personalet. Camilla fik, med sin varme og naturlige anerkendelse, personalet ledet på vej til at bruge kroppens signaler til et nemmere arbejdsliv – uden smerter. Vi talte også om hvordan man kunne fylde sin krops resurse depoter op, uden misbrug af kaffe og sukker.
  Camilla havde tegnet øvelserne, sådan at vi har, kunne bruge dem til hverdag. De bliver ofte brugt sammen med børnene både spontant og i planlagt rytmik.
  Hver anden gang vi holder personalemøde, afslutter vi med at lave en afspænding, hvor vi bruger en CD, som Camilla har indtalt.

  Tak for en utrolig dejlig dag, hvor personalet var i centrum. En dag hvor det, som ellers er tungt, blev nemt og positivt.

  Med venlig hilsen
  Ursula Lehmann Meier, Souschef

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s