Yoga og workshops

 

 

Yoga for alle
Mix yogahold mænd og kvinder
Traditionel Hatha yoga er i fokus, i linien fra Guni Martin.
Vi arbejder med asanas, pranayama, sankalpa, yoga nidra og studerer Yogasutras. Begyndere og trænede er velkomne på holdet Yoga for alle. torsdage kl 19.10-20.50 se  menuen“hold&tilmeld”

Yoga hold hensyntagende
Mix yogahold mænd og kvinder
Yogahold for dig der har brug for blid Yogatræning indiviuelle og særlige hensyn, har smerter, stress, piskesmæld, skader, gigt, er kronisk syg, kol, fibromyalgi, kroniske smerter, så er du velkommen. Onsdage kl 10.15-11.45 se  menuen“hold&tilmeld”

Kan jeg prøve Yoga ?
Når der er afbud, er der mulighed for at deltage, skriv mail med tlf nr, så vender jeg tilbage på sms. Din deltagelse er 150 kr for prøvetime. Vælger du at stiller dig fast på ventelisten når der er afbud, koster det 100 kr for de følgende yogatræninger som alle andre.

Det med småt
Når du ikke kan komme på dit hold, tilbydes der hvis der er en ledig plads, at du kan deltage på et af yogacentrets andre hold i samme periode, feks yoga hensyntagende, yoga for alle, workshops der evt er i perioden, hvis ikke du kan deltage, er der ikke anden form for refusion.

Solhilsen workshop

Solhilsner Surya Namaskar
2 timers workshop med solhilsen, både for begyndere og øvede. En spændende aften med korrektioner, millimeter for millimeter, muskel opmærksomhed, det legende aspekt, lethedens aspekt, Mantras, kumbhaka, åndedræt forståelsen af energier der virker støttende i din praksis.

Tilmelding til at få info er ikke bindende, men den sikrer dig en før-reservation af næste solhilsen kursus :0) så du får info før andre. Pris 300 kr for 2 times workshop Tilmeld

De 5 Tibetanere
De 5 Tibetanere, er 5 øvelser der grundigt styrker hele mennesket. Mange over hele kloden udøver dagligt De 5 Tibetanere og oplever kroppen ændre sig. Øvelserne stammer fra et kloster i Tibet og siges at have evnen til at stoppe aldringsprocessen, og kaldes derfor ungdommens kilde.

Jeg har selv oplevet forandringer på flere områder, både med fysisk styrke og mentalt overskud og derfor ønsker jeg at formidle De 5 Tibetanere videre. Jeg kender mennesker, der har udført øvelserne dagligt i flere år, jeg har set hårvækst på hoveder vokse tilbage, træthed forsvinde og mennesker med større livsglæde og lyst til at skabe. Alle kan deltage uanset alder også hvis du ikke dyrker motion.

Der er bøger om de 5 Tibetanere, du kan læse om øvelsernes gavn, men jeg vil anbefale dig at træne øvelserne med en uddannet lærer, så du undgår fejl og skader. På kurset lærer du de enkelte øvelser og vejledes i eventuelle hensyn du bør tage. Vi indøver åndedræt, opvarmende øvelser og afspænding.
Vi mødes 2 gange  da det er vigtigt du ikke tillærer dig bevægelser, der ikke støtter praksis. Du arbejder individuelt hjemme med at øge antal af øvelser. Du introduceres for en særlig afspændingsteknik og får undervisningsmateriale med hjem du kan bruge til din fortsatte praksis.

Hold 500 kr 2×2 timer
Privat 1200 kr 75 min×2
Tilmelding til at få info er ikke bindende, men den sikrer dig en før-reservation af næste kursus :0) så du får info før andre
Virksomhedens pris varierer afhængigt af antal, kontakt mig for et tilbud på kontakt@yogakey.dk