Butik

1. Gravidpakken

Hvordan føder man ?

2010--Yogastilling-farve-001

Alt hvad du skal bruge i hele graviditeten,  træning for at styrke og afspænde musklerne og den vigtigste træning, nemlig i hvordan du føder. Du bliver helt tryg omkring hvordan du bruger åndedrættet og din krop i graviditeten og fødslen.
Du får dybere viden om årsager til graviditetsgener og hvordan du forebygger og fjerner dem. Lær hvornår noget er normalt og hvornår du skal reagere. Du får det hele i et samlet download så du bla. lærer det vigtige fødeåndedræt, der får dig trygt igennem fødslen og kan du kan tage det med dig på din tlf .

Det får du:

baby-birth-child-gift.jpg

 • Fødebogen Hvordan føder du,  bruges før og under fødslen ?
 • E-bog viden om kroppen, stå, gå og bevæg dig rigtigt. Hvile, sove og godt
 • E-bog Motion, mad, energi, hvorfor gener opstår og hvad du kan gøre
 • 5 Yogaprogrammer
 • 5 åndedræts lydfiler
 • 3 afspændinger

Læs mere om fødselsforberedelse med Gravidpakken fra Yogajordemoder her
Pris :195 kr Køb her

2. Kvindepakken

cropped-2010-yoga_stilling-465.jpg

Yoga og bækkenbunden – 3 yogaprogrammer, hvor du lærer at integrere din bækkenbund

Kvindepakken
Til dig der vil have fokus på at lære at bruge bækkenbunden bevidst under fysisk træning, forbygge og behandle inkontinens og nedsynkning af livmoderen. Så behøver du ikke længere at træne din bækkenbund med lange knibesessioner, du lærer istedet at integrere det i din dagligdag. Du kan læse kapitlet om bækkenbunden, lære at få kontakt, eller bedre kontakt med din bækkenbund og begynde at træne på dit helt eget niveau og tempo. Alle yogaprogrammerne er i foto & tekstserie med lydfiler, afspænding, åndedræt og bækkenbundstræning så det er nemt at udføre selv

2010--Yogastilling-farve-094

 • 3 Yogaprogrammer,  dybdeafspændende, styrke og energi til bækken og bækkenbund pdf
 • Åndedrætstræning & Afspænding mp3
 • Vigtig viden om Bækkenbunden & lær at finde musklerne pdf
 • Bækkenbund for begyndere mp3
 • Bækkenbund kort program mp3
 • Bækkenbund med forøvelser mp3
 • Bækkenbund for øvede mp3

Læs mere om Kvindepakken her
Pris : 85 kr Køb her

3. Solhilsen surya namaskar  

2010--Yogastilling-farve-245

Lær at arbejde med solhilsen derhjemme mp3 og foto og tekstserie. Når du har lært solhilsnen så kan du bruge den som en virkelig effektiv og transformerende praksis. Den er nem og kort at udføre også på et meget lille areal feks når du er ude at rejse
Læs mere her
Køb Solhilsenpakken 50 kr her

4. Gratis Program for nakke og skuldre 2010--Yogastilling-farve-249

Få program der afhjælper spændinger i nakke og skuldre. Programmet er gratis og giver dig indsigt i hvordan hjemmesidens andre downloads ser ud, du får programmet og det gratis åndedræt ved at tilmelde dig nyhedsbrevet her på siden ( i højre hjørne på computer og nederst på mobiltlf )

5. Åndedræt, afspændinger og meditationer

1393954_651373194893252_1142811881_n
Lyt hjemme eller på rejsen med din mobil og lær at stilne sindet, opbyg en daglig indre yogapraksis. Forskning viser at især den indre meditative yogapraksis skaber forandringer i hjernen og det influerer på vores fysiske helbred, mentale overskud og øger evnen til nærvær

Køb og Læs mere her

6. Pranavidya 

Afspændingspraksis 30 min. Pranavidya, der heler og skaber balance mellem krop og sind. Du arbejder rytmisk med dit åndedræt og lærer at fordele og skabe prana i kroppen, også god til perioder med sygdom, stress eller hvor du har brug for at samle og forstå din energi  2010--Yogastilling-farve-072

Køb og Læs mere her

7. Bjergets meditation


Med Bjergets meditation kommer du nærmere følelsen af rolig væren: Du for erfaring med at kunne forblive upåvirket af ydre og indre forstyrelser og det er en af de vigtigste evner og kvaliteter vi kan oparbejde
 Bjergets meditation 50 kr her

8. Online foredrag 

I medgang og modgang parforholdet i graviditeten og i det første år med baby
Jordemoder Camilla Lund og Parterapeut Cathrine Katzmann
link til gruppen på facebook hvor du kan se foredraget
Pris: 100 kr
Køb adgang

9. Yogapuder håndsyede

Vi har arbejdet med prototyper og har endelig fundet en stofkvalitet str og vægt vi er tilfredse med, de kan bruges til din Yogatræning, eller afspænding, og hvis du er gravid kan den give dig den søvn du har brug for ved at støtte dig optimalt, samtidig med den afspænder dit bækken og bækkenbund. Den kan forbygge lænde og rygsmerter under søvnen- er ideel til ammepude bagefter netop pga særlig design med vægt og str. img_0566

Puden er håndsyet og fås i flere farver og kan også bestilles som fuld-længde pude, så både arm og ben støttes. Puderne kan vaskes og refyldes.


img_0579

YogaPude 62 cm pris 395 kr
Kropslængdepude til bedre søvn 160 cm 950 kr
Øjenpude med lavendel i flere farver 70 kr

Køb og Læs mere her

 

This slideshow requires JavaScript.

Når du foretager et køb eller en booking :

Aflysning:
Aflyser du pga. sygdom, ferie, andre planer, fødsel eller andet, er der ingen refusion. Hvis vi aflyser, tilbydes en anden undervisningsgang eller tilbagebetaling af hele beløbet for aflyste undervisningsgang.
Aflysning af al undervisning, og tidsbestilling skal ske senest 3 uger inden opstart, ellers refunderes ikke – dette gælder også hvis du endnu ikke har overført beløbet til konto nr. 
Der kan forekomme aflysninger, da Camilla efter faldulykke ikke er stabilt frisk endnu. 

Betaling:
Betaling online udføres via Stripe, Mobilepay eller via din bank. De har deres egne opbevaringssystemer. Vi har ikke adgang til dine kreditkortoplysninger.

Nyheds-og infobreve:
Ved at købe her, bekræfter du at vi må sende dig nyheds-og informationsbreve indtil du selv afmelder og ligeledes at vi bruger dine oplysninger til at sende dig en kvittering for køb.
Du kan til enhver tid nemt afmelde nyhedsbrevet i mailen.  

Data og opbevaring:
Easyme håndterer vores og dermed din data i et lukket system. Det er kun ejer og medarbejdere der, udover easyme, har adgang til dine data.

Vi beholder og har udelukkende de oplysninger, du selv har indtastet ved tilmelding. Du kan til enhver tid få oplyst hvilke data vi har opbevaret om dig, eller skrive til os på butik@yogakey.dk for at få dine data helt slettet. Undtaget er kvitteringer og faktura, der vil navn, adresse tlf. nr. og e-mail fremgå og vil ifølge regnskabslov blive gemt.

3 thoughts on “Butik

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s