Alle mulige historier

Værsgod og del din gave, så smukt at give din oplevelse til en der netop har brug for at høre hun ikke er alene

OBS: Når du poster din historie giver du lov til at jeg deler den på alle mine hjemmesider, send mig gerne din mail adr, så kontakter jeg dig hvis jeg må i forhold til andre projekter end Giv din fødsel som gave

4 thoughts on “Alle mulige historier

 1. Jeg startede til yoga hos Camilla halvvejs i min første graviditet. Havde stor glæde af tiden hvor jeg fuldt ud kunne koncentrere mig om mit åndedræt og min baby. Selvom man aldrig kan føle sig helt klar på den dag hvor fødslen starter, var jeg på en eller anden måde mere opmærksom på min egen krops signaler og følte mig bedre rustet til den opgave som lå foran mig. Jeg var meget opsat på at det skulle gå sin naturlige gang og havde på intet tidspunkt tænkt at jeg skulle have blokade el. lign. Og det blev som jeg ønskede det! Fødslen var lang og jeg var igennem alverdens stillinger og også i badekar, hvilket jeg havde stor glæde af, og selvom det var overvældende, kunne jeg igennem hele fødslen fordybe mig i de ting Camilla havde lært mig! Jeg fødte på den fødegang hvor Camilla har arbejdet som jordemoder førhen og uden at vide det, kunne chefjordemoderen som hjalp mig igennem det meste af fødslen, gætte at jeg havde gået til yoga hos Camilla, fordi at jeg var så god til at bruge min vejrtrækning til at komme igennem veerne – en kæmpe gave til alle, ikke mindst en kæmpe tak til dig, Camilla.

  Min førstefødte søn kom til verden på helt naturlig vis,
  4700 gram og fantastisk lækker!

  Like

 2. Sig ja til veerne
  At være gravid var en stor personlig udfordring for mig, fysisk, idet jeg ikke ville opgive min aktive del af livet, ved at dyrke sport og yoga, og psykisk at se og mærke min krop blive mindre mobil og større. Jeg meldte mig, men blev forhindret i, at være med i startforløbet pga. en blindtarmsoperation. Da jeg var healet og mental klar, blev jeg varmt modtaget af holdet. Det blev et dejligt frikvarter fra den hektiske hverdag, at være i dette frirum med ligesindet og dele erfaringer. Yoga hjalp mig med at holde fokus på kropskontakten og balancen. Det blev en personlig udfordring og til tider ret morsom at skulle forsøge at lave balanceøvelser med en stor mave. Det føltes nogle gange, som om min lille søn også udøvede disse balanceøvelser, hvilken gjorde det endnu sværere, (eller er dette bare en sød undskyldning ). Det var godt med afspændingsøvelser for derved, at komme ned i kroppen og fokusere på yogaen og nuet.
  Det bedste og mest praktiske værktøj, jeg lærte var vejrtrækningsøvelserne. Dem brugte jeg flittigt, da jeg skulle føde, jeg holdt fokus på vejrtrækningen og kom dermed i kontrol med kroppen og situationen. Et andet godt råd, var at sige JA, hver gang en ve kom. Dette gjorde veerne og situationen mere behagelig, selv om de i udvidelsesfasen var ret svære at sige JA til. Jeg har ved at deltage i yoga for gravide fået en dejlig oplevelse af at være gravid og at føde min søn. Jeg vil unde enhver gravid i at prøve dette, idet du får en positiv oplevelse af din krop og et frirum for at udtrykke dig kropsligt og være sammen med andre ligesindet. Camilla tak for nogle dejlige aftener med latter, tårer og kærlighed til os og vores skønne børn.
  Tina, Kokkedal

  Like

 3. Jeg har gået til Yoga for gravide hos Camilla, Jeg fik det anbefalet af en veninde som har gået til Yoga efter fødsel hos Camilla, hun havde fortrudt at hun ikke havde gået til Yoga for gravidet. Jeg har været rigtig glad for det, Da jeg syntes man har mange spørgsmål i forbindelse med ens graviditet, og man ser ikke sin jordmoder så meget i starten af ens graviditet og jeg var første gangs fødende så vidste slet ikke så meget. Men ved at gå hos Camilla, kunne jeg en gang om ugen, når vi var til yoga altid spørge om alt, der var ingen dumme spørgsmål, man kunne også altid ringe til hende, hvilket var en rigtig dejlig tryghed at have.
  Da jeg så gik i fødsel var det rigtig dejligt at have en masse redskaber, som var med til at gøre fødslen lettere. Da jeg kom op på fødestuen og fik min første ve, spurgte jordmoderen som noget af det første, om jeg havde gået til Yoga, fordi jeg var så god til at trække vejret rigtigt. Det var rigtig dejligt at få at vide, på det tidspunkt, jeg fik en hel masse mere energi. Efter fødslen valgte jeg at forsætte på efterfødsels holdet, hvor flere af dem jeg gik sammen med før fødslen også går, så vi har fået dannet en dejlig lille yogagruppe som også ses uden for yoga, dejligt med et stort netværk. Det var mine ord fra en rigtig dejlig oplevelse, kan kun anbefale det til alle som er gravide eller lige har født. Knus AndreA

  Like

 4. Camillas grundige fødselsforberedelse var helt uvurderlig for mig og min første fødsel. Jeg deltog i Yoga for gravide og et 4-timers fødselsforberedelseskursus, som blev afholdt privat for fire par. Jeg er sikker på, at forberedelsen gjorde, at jeg på trods af intense veer følte mig tryg og kunne nogenlunde kontrollere smerten under fødslen med god vejledning af jordemødrene, og fik ikke brug for smertestillende. Min fødsel gik meget hurtigt: vandet gik, første ve efter en time, var helt åben 2 timer efter første ve og vores søn blev født 4 timer efter første ve. Jeg kan huske, at det kom bag på mig, hvor ondt den første ve gjorde. En varmedunk var fantastisk smertelindring i bilen på vej til hospitalet! Jeg er meget imponeret over det professionelle personale på Hillerød Hospital, som hele tiden informerede os om forløbet og mulige valg (fx smertelindring såsom epiduralblokade, bedøvelse i forbindelse med syning på operationsgang).

  Mindst én jordemoder var til stede under hele fødslen. Jordemoderen vurderede at mine presseveer ikke var effektive nok, så jeg fik lagt et s-drop, og fik ilt-maske, da min søns hjerterytme blev påvirket under pressefasen. Efter en times pressefase, hvor man kunne se hoved på min søn, blev blev der lagt en pudendusblokade og han blev taget med sugekop, da han blev ved med at stå samme sted uden at komme ud.
  Jeg sprækkede dybt og måtte efter 1 times forsøg på fødselsgangen flyttes på operationsgangen, hvor jeg blevet syet yderligere 2 timer, mens min kæreste sad med vores lille søn. Da jeg kom tilbage på fødegangen hjalp jordemoderen med at lægge min søn til brystet. Vi valgte selv at tage hjem efter 1½ døgn, da vi savnede hjemmets ro. Det var meget stort at komme hjem med det lille nye menneske! Jeg ville gerne have vidst, at man kan miste kontrollen med sin urin i en periode efter fødslen og at kontrollen kommer tilbage igen.

  De bedste hilsener fra Mette

  Like

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s